Αρχική ΖΩΔΙΑ ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ο μήνας αυτός θα παίξει λίγο με τα νεύρα σου και ίσως σε αναγκάσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ώστε να ηρεμήσεις μέσα σου.

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου για την πρώτη εβδομάδα οι οιωνοί είναι καλοί για να έρθεις κοντά στον σύντροφο σου και να λύσετε τα μεταξύ σας προβλήματα. Ωστόσο ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως τα λεγόμενα του να κρύβουν κάποιες εκπλήξεις που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στις κουβέντες μαζί του ώστε να μην σε πιάσει εξαπίνης και τελικά έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Από εκεί και μετά και ιδιαίτερα το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 17, η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και αυτό θα το εκδηλώνεις πιο έντονα, με συνέπεια να επικρατήσει μία παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση που θα απογειώσει την σχέση σου. Παράλληλα θα νιώσεις ασφάλεια και ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι, το διάστημα αυτό θα γνωρίσετε άτομα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ωστόσο όσο γρήγορα θα έρχονται τόσο γρήγορα θα φεύγουν.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε επίσης:Μην κυνηγάτε ανθρώπους που είναι γραφτό να βρίσκονται στη ζωή σας. Όσοι πρέπει θα είναι εκεί

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο