Αρχική ΖΩΔΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Το 2018 είναι μία χρονιά αρκετά πιο αισιόδοξη, ανάλαφρη, ερωτική αλλά και αναζωογονητική για τον τομέα των αισθηματικών σου! Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα συμβάλει καταλυτικά, στην ανάπτυξη και εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής, δίνοντάς σου την ευκαιρία να καλύψεις τα αισθηματικά κενά που υπήρχαν στη ζωή σου από τα περασμένα έτη. Σε όλες αυτές τις όμορφες, χαρούμενες ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις που διαβάζεις για το ζώδιο σου, πρέπει να έχεις κατά νου και έναν σημαντικό παράγοντα….

Ο Κρόνος περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου (στον Αιγόκερω) δοκιμάζοντας σημαντικά την ποιότητα και την σταθερότητα της μόνιμης σχέσης σου! Θα μου πεις δεν έχεις σχέση;…. Θυμήσου ότι ακόμα και οι επιλογή του ατόμου με το οποίο επιθυμείς να έχεις έναν δεσμό που θα παραμείνει σταθερός στο χρόνο, θα πρέπει να γίνει με ωριμότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα … Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, την επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω, θα την νιώσεις πολύ περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Είναι βέβαιο ότι το 2018 στο πέρασμά του, θα ξυπνήσει μέσα σου πολύ παραπάνω την ανάγκη για έναν μόνιμο δεσμό, για ένα γάμο, με λίγα λόγια θα θελήσεις να βάλεις πιο γερές βάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής! Από το Μάιο του 2018, ο Ουρανός από τον Ταύρο, διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή σε φιλίες, επαφές γνωριμίες.

Αρκετά πιο θετικές, ανανεωτικές και ελπιδοφόρες, αναμένονται οι αισθηματικές εξελίξεις για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου! Ο Δίας από το Σκορπιό, πραγματοποιεί αυτή τη χρονιά 2 φορές εξάγωνο με τον Πλούτωνα (στο δικό σου δεκαήμερο) και δύο φορές τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Εσύ που έχεις γεννηθεί περίπου στις 9-11 Ιουλίου, θα δεις ουσιαστική αναγέννηση της αισθηματικής σου ζωής ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου. Αν τα γενέθλια σου είναι περίπου στις 6-8 Ιουλίου, το 2018 φέρνει την εκπλήρωση σε όνειρα, σχέδια, επιθυμίες , προσδοκίες σου!

Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν στιγμές αυτού του έτους που θα αλλάξουν τα πλάνα, τα σχέδιά σου και για μία ακόμα φορά μπορεί να γίνουν αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Το πάθος, θα παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις αυτής της χρονιάς (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας θα αρχίσει να επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο)! Δεν παύει όμως το 2018 να συνεχίζει να είναι γενναιόδωρο και για σένα … Ο Δίας από τον Σκορπιό θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερο τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο 2018, προσφέροντας ανοίγματα στα αισθηματικά σου. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Απριλίου , το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα θα δώσει τις προοπτικές για την ανάπτυξη μίας έντονης ερωτικής σχέσης, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 12-14 Ιουλίου! Λίγο προσοχή στην ανισορροπία που θα προκύψει στην αισθηματική σου ζωή (και όχι μόνο) την περίοδο του Ιουλίου που έχουμε την Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο και στο δεκαήμερο σου (13/7).

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

1-18 Ιανουαρίου 2018 : Το 2018 κάνει την έναρξή του με την Αφροδίτη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τονώνοντας την ζεστασιά και την συντροφικότητα στην αισθηματική σου ζωή! Καλή περίοδος για την έναρξη μίας νέας σχέσης.

19 Μαΐου -13 Ιουνίου: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου περνάς όμορφες στιγμές σε αυτή την περίοδο της χρονιάς, ανανεώνεσαι, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, έχεις τις κατακτήσεις σου, ενώ δεν λείπουν και οι τυχερές ερωτικές στιγμές!

9 Σεπτεμβρίου -5 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη θα κινείται αυτό το διάστημα στο 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού βελτιώνοντας αισθητά τις συνθήκες της ερωτικής ζωής για σένα που έχεις γεννηθεί σε αυτό το δεκαήμερο!

02-31 Δεκεμβρίου : Η χρονιά ολοκληρώνεται με ερωτική αναθέρμανση και αποκατάσταση της ασθματικής σου ζωής!


Ερωτικές Επανασυνδέσεις 2018

Το διάστημα από 5 -31 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντας την ευκαιρία μίας επανασύνδεσης ιδιαίτερα για τους σκορπιούς του 1ουδεκαημέρου!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο