Αρχική ΖΩΔΙΑ ΚΡΙΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΚΡΙΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Κριό από τη Μπέλλα Κυδωνάκη


Το 2018 ξεκινάει με συγκρατημένη αισιοδοξία
κυρίως για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο (21/3 έως και 30/3), γιατί νιώθετε πλέον μέσα σας ότι κάτι αλλάζει. Μάλλον ωριμάζετε, γίνεστε εκ των πραγμάτων πιο συμμαζεμένοι και «φιλοσοφείτε» περισσότερο τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

Από τις 27 Ιανουαρίου η αισιοδοξία γίνεται μεγαλύτερη, αφού θα νιώσετε ότι κάτι διαφοροποιείται σε επίπεδο πνευματικής αναζήτησης. Μπορεί μερικοί από εσάς να αισθάνεστε σαν σύγχρονοι Δον Κιχώτες, γιατί ο αλτρουισμός και μια έντονη πνευματική φλόγα θα σας χαρακτηρίζει. Η επίλυση των προβλημάτων σας, αλλά κι η ενέργειά σας θα χρωματιστούν από κινήσεις που σχετίζονται με ισχυρές πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Με πίστη στο καλό, τόλμη, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και στο σύμπαν θα κάνετε διάφορες κινήσεις. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Μαρτίου.

Γενικά ο Μάρτιος, θα είναι ένας μήνας που θα δείτε μεγάλη διαφορά γιατί οι ιδέες σας θα είναι πολύ δυναμικές και κυρίως δημιουργικές, σε προσωπικό επίπεδο. Θα είστε ειλικρινείς και το αυθόρμητο στοιχείο της προσωπικότητάς σας θα είναι εντονότερο.

Θα σας απασχολήσουν νομικά θέματα, επιχειρήσεις εξωτερικού, ξενοδοχειακές υποθέσεις κι ανώτερες γνώσεις. Γενικά δυναμικές εξορμήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλα τα επίπεδα. Καλός μήνας θα είναι ο Μάρτιος και σε ιδέες αλλά και σε ερωτικές γνωριμίες. Οικονομική εύνοια θα υπάρχει τον Απρίλιο, καινούργια ξεκινήματα με θετική διάθεση, αλλά χρειάζεται προσοχή να μη γίνετε πολύ επιθετικοί κι απόλυτοι στο κυνήγι της εξουσίας και των φιλοδοξιών σας, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Από τις 16 Μαΐου, η «παλέτα» σας θα γεμίσει με τα χρώματα της φιλίας, της κοινωνικής ευαισθησίας και της ομαδικότητας. Θα προσπαθήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσα από μια οργάνωση, ένα κόμμα ή κάποιο σύλλογο, με στόχο το κοινωνικό καλό. Αν δεν κάνετε κάτι από αυτά, τουλάχιστον θα έχετε διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και θα έχετε αποκτήσει νέες φίλιες, μία εκ των οποίων ενδεχομένως να καταλήξει σε μια σημαντική ερωτική σχέση, που μπορεί να επισημοποιηθεί.

Από 13 Αυγούστου έως και 10 Σεπτεμβρίου η ενέργειά σας και πάλι θα χτυπήσει ταβάνι, αφού οι επαγγελματικές και κοινωνικές φιλοδοξίες σας θα διαφοροποιήσουν εντελώς την εικόνα σας. Καρκίνος, Αιγόκερως, Λέων, Ζυγός κι Υδροχόος, θα είναι τα άτομα, με τα οποία θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους.

Θα βουτήξετε στα βαθιά φέτος και θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για το κοινό καλό, παρά για τους προσωπικούς σας στόχους. Θα κεντρίσουν την προσοχή σας προχωρημένα ενδιαφέροντα, όπως τεχνολογία, αστροφυσική, ψυχολογία, αστρολογία, κομπιούτερ, τηλεόραση, κοινωνική ηγεσία, αλλά και πολιτική, εκφρασμένα όμως με διαφορετική μορφή.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ο Αύγουστος και ο Νοέμβριοςκρύβουν ευκαιρίες για γάμο, αλλά και για καλές κι επωφελείς συνεργασίες.

Η χρονιά μπορεί να άρχισε με βήμα αργό και συγκρατημένη ορμή, αλλά θα κλείσει με μεγάλη αισιοδοξία κι ευχάριστα ανοίγματα για το μέλλον. Η τύχη θα σας χαμογελάσει και σίγουρα θα έρθουν ευκαιρίες για χρήματα. Μάλιστα, από τις 10 Νοεμβρίου και μετά θα νιώσετε πιο ελεύθεροι κι ανάλαφροι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Πηγή: astrology.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο