Αρχική ΖΩΔΙΑ Κριός Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Κριός Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Κριού! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο Φεβρουάριο είναι ένας μήνας που σας θέτει σε εγρήγορση και σας παρακινεί να ανακαλύψετε, να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτό που θέλετε πραγματικά πολύ! Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα καταφέρετε αυτό το μήνα να ενεργοποιηθείτε και να κάνετε αλλαγές, προκειμένου να επαναφέρετε στη ζωή σας την σπίθα, τον ερωτισμό, την χαρά αλλά και την δημιουργικότητα. Δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που θα γίνεται αρκετά τολμηροί, αλλά και υπερβολικοί.

Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης, κινείται σε όλη την διάρκεια του μήνα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που δηλώνει ότι δραστηριοποιείστε εποικοδομητικά για θέματα που αφορούν γνωριμίες, συμφωνίες, επαφές, μετακινήσεις, εκπαίδευση. Αυτό το μήνα επηρεάζεστε από την πορεία του Άρη πολύ παραπάνω εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκάημερο του ζωδίου σας, όπου είστε σε εγρήγορση πνευματική και επικοινωνιακή, κάνοντας νέα σχέδια για την πορεία σας.

Ως τις 18 Φεβρουαρίου με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν θα λείψει η έντονη κοινωνικότητα από την πλευρά σας, οι νέες φιλικές γνωριμίες, τα κοινωνικά σχέδια, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από παρέες, ομάδες, συλλόγους, αυτό αφορά όλα τα δεκαήμερα του Κριού, ωστόσο κοντά στις 3 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη , οι Κριοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Μαρτίου, θα κινητοποιηθείτε πολύ παραπάνω μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Από τις 18 Φεβρουαρίου και έπειτα, ο Ερμής από τον Ιχθύ, σας κάνει πιο εσωστρεφείς, νοσταλγικούς, δημιουργικούς σε θέματα εργασιακά, ενώ όσοι ανήκετε στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μέχρι το τέλος του μήνα εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτο, την διαίσθησή σας και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε πολύ παραπάνω στις ασυνείδητες σκέψεις σας.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου ως τις 10 Φεβρουαρίου θα επηρεάσει θετικά το Φεβρουάριο όσους ανήκετε στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψει για πολλούς από εσάς. Επιπλέον αναζωπυρώνονται οι προσδοκίες σας και αρκετές στιγμές λειτουργείται άκρως υπερβολικά ή και με χειμαρρώδη τρόπο , διεκδικώντας και επιβάλλοντας αυτά που εσείς θέλετε, εδώ και τώρα, πολύ παραπάνω αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Από τις 11 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει πιο δοτικούς, τρυφερούς, και φιλεύσπλαχνους με τους ανθρώπους γύρω σας, ενώ εντείνεται ιδιαίτερα και η επαγγελματική σας δημιουργικότητα, πολύ παραπάνω αν έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Από οικονομικής άποψης, ο μήνας είναι αρκετά ωφέλιμος για εσάς που έχετε γεννηθεί το 3οδεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου μπορείτε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, να βρεθείτε κερδισμένοι μέσω τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων. Επιπλέον, μία επαγγελματική διάκριση θα επιτευχθεί για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, αφού ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ξεκινά την επιρροή του αυτό το μήνα στο δικό σας δεκαήμερο, μεταμορφώνοντας έστω και με θυσίες την καριέρα σας.

Σημαντικές αλλαγές, εκπλήξεις, ευχάριστους αιφνιδιασμούς θα ζήσετε αυτό το μήνα, όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου ο σαρωτικός ουρανός, θα βρεθεί σε θετικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, γεγονός που θα σας φέρει κοντά σε νέους ανθρώπους, ανανεώνοντας το δίκτυο γνωριμιών σας.

Πιο πιεσμένοι, περιορισμένοι ή και υπεύθυνοι αυτό το μήνα θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 24-28 Μαρτίου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας επιβάλλει να εργαστείτε κάτω από πιο αυστηρά πλαίσια, οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Κρόνο μετά τις 16/2 θα σας βοηθήσουν ωστόσο να είστε αρκετά αποδοτικοί και δημιουργικοί ιδιαίτερα για θέματα επαγγελματικά.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο