Αρχική escape plan Μπουτάν, ένα ιδιαίτερο μέρος που θα σε κάνει να …κοκκινίσεις!

Μπουτάν, ένα ιδιαίτερο μέρος που θα σε κάνει να …κοκκινίσεις!

από lady times

Είναι γούρικα, ευνοούν τη γονιμότητα και διώχνουν τα κακά πνεύματα. Μια πανάρχαια παράδοση που ξεκίνησε από ένα τρελό Άγιο που όπως λένε «ευλόγησε» πάνω από 5.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων παρθένες.

Αν ταξιδέψεις στο Μπουτάν δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις σπίτι που έχει  πάνω του ζωγραφισμένους τεράστιους φαλλούς.

Επίσης είναι βέβαιο ότι θα πέσεις πάνω σε μαγαζί που πουλάει διακοσμητικούς φαλλούς, που όπως λένε φέρνουν τύχη, θα πιεις παγωμένο νερό από βρύση η οποία θα είναι σε σχήμα φαλλού, θα φας ζεστό ψωμί από καρβέλι σε σχήμα φαλλού και αν είσαι και της παράδοσης, θα επισκεφτείς σίγουρα το σχετικό μοναστήρι !

Πηγαίνοντας πίσω στον 15ο αιώνα ο Λάμα Drukpa Kunley, γνωστός και ως ο «Τρελός Άγιος», ήθελε να αποδείξει ότι για να φτάσεις στην Νιρβάνα δεν χρειαζόταν  να απέχεις από το σεξ. Μια φιλοσοφία που πέρασε με τα χρόνια μπεκροπίνοντας και βοηθώντας τις γυναίκες του Μπουτάν να διαφωτιστούν κάνοντας σεξ μαζί τους.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε και την παράδοση και άρχισε να διακοσμεί τα σπίτια με φαλλούς και ίδρυσε και το μοναστήρι το οποίο διαβάζουμε έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια και θεωρείται ναός της γονιμότητας.  Το επισκέπτονται γυναίκες από όλο τον κόσμο που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

Όλοι λοιπόν αυτοί οι φαλλοί απεικονίζουν τον δικό του ονόματι  «ο κεραυνός της φλεγόμενης σοφίας» που φοβίζει δαίμονες και κακά πνεύματα και πως να μην το κάνει καθώς οι φήμες λένε ότι τον έβγαζε έξω και τους  χτυπούσε!

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο