Αρχική WELL BEINGFITNESS Μermaid fitness: η νέα τάση στη γυμναστική μας μεταμορφώνει σε γοργόνες (Βίντεο)

Μermaid fitness: η νέα τάση στη γυμναστική μας μεταμορφώνει σε γοργόνες (Βίντεο)

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Η ιδέα ξεκίνησε από το Hotel del Coronado του Σαν Ντιέγκο που έβαλε στις υπηρεσίες του ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα υψηλής έντασης. Αυτό το full-body πρόγραμμα ονομάζεται Mermaid Fitness και οι συμμετέχοντες φορούν ουρά γοργόνας η οποία στο τελείωμα της και μέσα από το ύφασμα έχει βατραχοπέδιλα.

Η Veronica Rohan που είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα σου μαθαίνει πώς να είσαι πιο ευέλικτη στο νερό, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει ασκήσεις τύπου squats και διάφορες άλλες ασκήσεις χρησιμοποιώντας μπάλα θαλάσσης. Το πρόγραμμα είναι μόνο για ενήλικες και διαρκεί 45 λεπτά.

Αποτέλεσμα εικόνας για mermaid fitness

Οι ουρές κατασκεύαζονται από ένα ελαφρύ υλικό παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται για την δημιουργία των μαγιό και φυσικά υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη. Το κόστος του κάθε μαθήματος είναι 25 δολάρια και στην τιμή περιλαμβάνεται η ενοικίαση της ουράς, ενώ αν την αγοράσεις από την αρχή θα πληρώνεις  10 δολάρια για το κάθε μάθημα! Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις ένα 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής , ιδανικό για ενδυνάμωση με πολλές ασκήσεις για να κάψεις λίπος!

Δείτε το βίντεο:

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο