Αρχική escape plan Νάξο και Πάτμο προτείνει το CNN Travel

Νάξο και Πάτμο προτείνει το CNN Travel

από lady times

Νάξο και Πάτμο προτείνει το CNN Travel σε ένα άρθρο του που αφορά τους υποψήφιους ταξιδιώτες για το 2018.

Όπως μας αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το CNN Travel σημειώνει ότι η Νάξος αλλά και η Πάτμος, που ανήκει στα Δωδεκάνησα, διαθέτουν εξαίρετες ακτές και άξιας προσοχής ομορφιές που μπορούν να αιχμαλωτίσουν επισκέπτη.

Η Νάξος αποτελεί το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, διαθέτει ιδιαίτερους μεσαιωνικούς οικισμούς και παραδοσιακά χωριά που τιμούν την παράδοσή τους. Οι Τρίποδες, το Φιλότι και η Απείρανθος σας προσκαλούν να γνωρίσετε την ομορφιά τους.

Η Πάτμος – το νησί της Αποκάλυψης ή Ιερουσαλήμ του Αιγαίου – όπως διεθνώς αποκαλείται, αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό που συνδυάζει τον μυστικισμό και την κατάνυξη με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που κάθε αρχοντική γωνιά της προσφέρει, καλώντας σας σε ένα ταξίδι ατελείωτων και ποικίλων εμπειριών.

Από την άλλη σε άρθρο του για τους 12 προορισμούς παγκοσμίως που ίσως οι ταξιδιώτες θα θελήσουν να αποφύγουν, η Σαντορίνη συγκαταλέγεται σε έναν από αυτούς!  Ο συνωστισμός των τουριστών όπως τονίζουν, ειδικά τη θερινή περίοδο, θέτει σε κίνδυνο τη γοητεία του μοναδικού αυτού νησιού και είναι αποτρεπτικός λόγος για υποψήφιους τουρίστες να την επισκεφτούν.

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο