Αρχική HomePageSlider Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018! Προβλέψεις για τα ζώδια!

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018! Προβλέψεις για τα ζώδια!

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Το Σάββατο στις 17 Μαρτίου 2018, Ελλάδας 3:11 μ.μ., η Νέα Σελήνη γίνεται στις 26ο 53΄των Ιχθύων και έχει επιρροή +/- 7 μέρες. Κυρίως επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς, και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Σελήνη στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μας μιλά για την κατανόηση και τη συμπόνια. Διαλύει τα εμπόδια που χωρίζουν τους ανθρώπους και τα έθνη, δείχνοντας αληθινή κατανόηση και ευγένεια προς τον άλλον και τον εαυτό μας. Αυτό δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αλλά απίστευτη εσωτερική δύναμη, πίστη και θάρρος. Ποια είναι αυτά τα εμπόδια; Είναι οι πεποιθήσεις και οι άμυνες που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή, οι οποίες δημιουργούν μια απόσταση από τους άλλους ανθρώπους και τον εαυτό μας. Κρίνουμε πάρα πολύ αυστηρά από το φόβο της απόρριψης, πράγμα το οποίο μπλοκάρει την αλήθεια, τόσο από τους εαυτούς μας, όσο και από τους άλλους. Με αυτή τη Νέα Σελήνη, αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι με τους άλλους και καλούμαστε να αφαιρέσουμε μερικά από αυτά τα εμπόδια για να βρούμε την εσωτερική μας αλήθεια, να σκεφτούμε, να διαλογιστούμε ή απλά να κάνουμε νέα όνειρα.

Ποιοι είναι οι σκάρτοι άντρες του ζωδιακού – Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Αποκαλύπτουμε έναν πιο αυθόρμητο εαυτό. Είμαστε πιο αυθεντικοί και συντονιζόμαστε με τον υποσυνείδητο εαυτό μας. Είναι μια καλή στιγμή για να συγχωρήσουμε τους άλλους που μας έχουν αδικήσει, να ζητήσουμε συγχώρεση από τους άλλους ή να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας για τα λάθη του παρελθόντος. Έχουμε υψηλότερα ιδανικά, όνειρα και εμπνεύσεις. Αφήνουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, επιθυμούμε να αυξήσουμε την πνευματική γνώση μας και πιστεύουμε σε μια ανώτερη δύναμη, ψάχνοντας να βρούμε το σωστό πνευματικό μονοπάτι. Αυτή τη στιγμή, ίσως μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μια συνειδητοποίηση ότι όλα έχουν ένα σκοπό, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας και ότι υπάρχει μια τέλεια τάξη στο σύμπαν. Είμαστε όλοι μέρος της εξέλιξης του σύμπαντος.

Αν είστε αποθαρρυμένοι από το χάος που επικρατεί στη ζωή σας, βρείτε καταφύγιο σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Ανεβάστε το ηθικό σας, αισθανθείτε, μιλήστε με την καρδιά σας, σκορπίστε τη χαρά. Απαλλαγείτε από τις αρνητικές καρμικές σχέσεις, μέσω της συγχώρεσης και δείτε τα πράγματα από την άποψη του άλλου ατόμου. Η συγχώρεση λαμβάνει χώρα στο σκοτάδι, μέσα στη δική σας ψυχή. Μερικές φορές, ο μόνος τρόπος για να αφήσετε το φως να μπει στην ψυχή σας είναι να αντιμετωπίσετε το σκοτάδι!

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε την ανάγκη να υποχωρήσετε αλλά και να διαλευκάνετε το μυστήριο. Νιώθετε έντονες πνευματικές και συναισθηματικές δονήσεις. Είναι η εποχή που προετοιμάζεστε για ένα νέο κύκλο ζωής. Αναζητήστε τρόπους για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δεν θέλετε να μιλάτε πολύ τώρα, αλλά αναζητάτε το δικό σας καταφύγιο ή ένα γοητευτικό και όμορφο μέρος για να είστε μαζί με τον αγαπημένο σας. Οι Καλές τέχνες, ο κινηματογράφος, η μουσική ή η λογοτεχνία είναι αυτό που ψάχνετε τώρα, καθώς σας βοηθούν να ολοκληρωθείτε, να συγχωρήσετε, να απελευθερωθείτε, ανοίγοντας την ψυχή σας.

Ο Ερμής στον Κριό : Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 13 Μαΐου

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, είστε τώρα ο ηγέτης μιας ομάδας. Είναι ώρα να βάλετε στη κοινωνική σφαίρα σας νέους φίλους που εναρμονίζονται με τα τρέχοντα ενδιαφέροντά σας. Θα μπορούσατε, επίσης, να ακολουθήσετε το πάθος σας για μια αιτία, ένα όραμα ή ένα ιδανικό. Βρίσκεστε σε κύκλους με διανοούμενα άτομα, πράγμα το οποίο τρέφει την ανάγκη σας για μια νέα αρχή. Τώρα είναι η ώρα, επίσης, για ένα αντισυμβατικό σχέδιο δράσης. Μπορεί να αψηφάτε τους κανόνες και ίσως κάνετε κάποια ριζοσπαστική κίνηση ανεξαρτησίας. Ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον θα μπορούσε να καταλήξει σε ανάπτυξη. Η δύναμη της εφεύρεσης, της πρωτοτυπίας, και των ιδιόμορφων τρόπων συμπεριφοράς σας, σας ανοίγουν νέους δρόμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, είστε φιλόδοξοι και κυνηγάτε τις επευφημίες στην επαγγελματική σας ζωή. Αν υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τα όνειρά σας, το φεγγάρι σας καθοδηγεί για να βρείτε το δρόμο σας. Έχετε θάρρος και αποφασιστικότητα και θέτετε νέους στόχους, ανεβαίνοντας τη σκάλα της επιτυχίας. Έχετε επιπλέον δύναμη για δράση και θα πάρετε το προβάδισμα, αφού δεν πτοείστε από τον ανταγωνισμό. Ίσως συναντηθείτε με κάποιον του οποίου θαυμάζετε τα επιτεύγματα. Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε ρεαλιστικά την εργασία σας και με την αισιοδοξία σας, να ξεπεράσετε τα εμπόδια στο δρόμο σας.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, είστε ευαίσθητοι στις πεποιθήσεις των άλλων και στο πώς διαμορφώνουν τη ζωή σας. Αναζητάτε τώρα τα ταξίδια, τις περιπέτειες ή βρίσκεστε σε μια διαδικασία αναθεώρησης της φιλοσοφίας σας, σε σχέση με την εμπειρία της ζωής. Παίρνετε το δρόμο που θα σας οδηγήσει και θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε τις φιλοδοξίες σας. Κάνετε οτιδήποτε ή βρίσκεστε με οποιονδήποτε διεγείρει τη χαρά και τη διασκέδαση και βάζετε σε εφαρμογή τις νέες ιδέες σας. Ίσως αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας, αν κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε. Αν είστε σπουδαστές, σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ο αιώνιος φοιτητής.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, η σεξουαλικότητα, η διερεύνηση της θυσίας που έχετε κάνει για κάποια άτομα ή η εξάρτηση από τα χρήματα, έρχονται στο προσκήνιο. Αυτό το φεγγάρι ανοίγει τις πόρτες στη γνώση νέων αποκαλύψεων, ίσως με τον αγαπημένο σας. Τώρα μπορείτε να καθαρίσετε την ψυχή σας, να …πεθάνετε και να ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες σας. Ίσως απομακρύνετε κάποιον με τον οποίον πλέον δεν υπάρχουν συναισθήματα μεταξύ σας. Κάνετε τώρα ενδοσκόπηση σε όλες σας τις σχέσεις, έχετε τώρα την αίσθηση ότι περπατάτε στη φωτιά, αλλά έτοιμοι να ξεκινήσετε και πάλι. Ίσως γίνετε ανεξάρτητοι οικονομικά ή συγχωνεύσετε τα οικονομικά σας με κάποιον.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, όλες οι σχέσεις σας γίνονται πιο έντονες. Η πρόκληση σας είναι να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Ο σύντροφός σας, οι φίλοι σας ή οι συνεργάτες σας, ίσως σας προκαλέσουν, ακόμα και με σκληρό τρόπο, προκειμένου να δείτε τα όριά σας και τις πραγματικές δυνατότητές σας. Αν αναζητάτε μια νέα αγάπη ή έναν νέο συνεργάτη, απευθυνθείτε σε αυτό το φεγγάρι. Μετατοπίστε τις προτεραιότητές σας σε αυτούς που είναι δεκτικοί στις ιδέες σας και θα δείτε τεράστια διαφορά στους στόχους σας. Ξεκινά μια αναθεώρηση για το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους και μια σημαντική αλλαγή στις σχέσεις σας, μια νέα αρχή ή ένα τέλος.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, τον οίκο της υγείας και της επαγγελματικής ζωής, σας κάνει να αλλάξετε κάποια θέματα που δεν λειτουργούν σωστά. Μια νέα συνήθεια που ξεκινά τώρα μπορεί να είναι καταλύτης για την κοινωνική σας ζωή, την υγεία σας και ακόμη και την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε τώρα να θεραπεύσετε ασθένειες του σώματος και του νου ή να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Είστε τολμηροί με την ανάγκη να απαλλαγείτε από ό, τι σας βαραίνει και να ταρακουνήσετε τη ρουτίνα σας, αφού είστε σε εγρήγορση. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πρωτοπόρο έργο στην εργασία σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε δίαιτα. Λαμβάνοντας μέριμνα για ό, τι σας κρατά πίσω από την ευεξία σας, σας κάνει πιο παραγωγικούς.

O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, τα συναισθηματικά όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Θα πάρετε συναισθηματικά μηνύματα από το πρόσωπο που αγαπάτε, ενώ κάνετε προσπάθειες να δώσετε ένα χαρούμενο ρυθμό και να εμπλουτίσετε τη σχέση σας. Ξεφεύγετε από τη ρουτίνα σας και ίσως δεχτείτε ερωτικές προτάσεις, αν είστε μόνοι. Τα παιδιά σας μπορεί να σας χαρίσουν χαρούμενες στιγμές και θα έχετε έναν έντονο ενθουσιασμό. Τώρα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Με το παιχνιδιάρικο ύφος σας και τις έντονες δραστηριότητες, απολαμβάνετε τη διασκέδαση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, η ζωή στο σπίτι και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι πηγή έμπνευσης για σας ή θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητων. Θα είστε σε εγρήγορση σχετικά με οικογενειακά ζητήματα ή θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Θα μπορούσατε να αλλάξετε τη διάταξη των επίπλων ή να κάνετε ανακαίνιση. Ένας δικός σας χώρος στην εργασία και η ηρεμία στο σπίτι σας είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα. Σκέφτεστε το παρελθόν και κάνετε ένα ταξίδι στις αναμνήσεις σας. Το σπίτι σας είναι εκεί όπου μπορείτε να γαληνεύσετε, εκεί όπου νιώθετε ασφάλεια και προστασία.


Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, θα είστε κοινωνικά απασχολημένοι και θα νιώθετε ζωντανοί, αφού θα βρίσκεστε σε μια πολύ χαρούμενη κοινωνική ατμόσφαιρα. Προβάλλετε τις ιδέες και τις δυνατότητές σας, οι οποίες τυγχάνουν αποδοχής από τους άλλους. Ίσως σκεφτείτε να μάθετε κάτι νέο, να ασχοληθείτε με την έρευνα, να επεκτείνετε το όραμά σας. Είναι ώρα για μια εκκαθάριση από τις παγίδες μιας παλιάς νοοτροπίας. Ξεκινήστε ένα blog ή ένα site για να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Τώρα έχετε ένα έξυπνο και ρητορικό τρόπο να πείτε ιστορίες ή να κάνετε παρουσιάσεις, καθώς προβάλλετε τη ζωντάνια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, ξέρετε τι να κάνετε προκειμένου να ελαφρύνει το φορτίο σας. Κάνετε χώρο σε νέες ανέσεις και όμορφα πράγματα και βρίσκετε τρόπους για να περνάτε καλύτερα. Αυτό το φεγγάρι αναβιώνει το επιχειρηματικό πνεύμα σας. Μπορείτε να αναπτύξετε μια ιδέα για ένα προϊόν που παίρνει μια καλή θέση στην αγορά, κινείστε με στρατηγική, έχετε συμμάχους και χαράζετε ένα νέο οικονομικό σχέδιο δράσης. Βρίσκετε ριζοσπαστικούς τρόπους για την οικονομική ευημερία σας. Προβάλλετε τα φυσικά ταλέντα σας και αποβάλλετε τους φόβους σας. Ομορφαίνετε το χώρο σας, επεκτείνετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και εργάζεστε πρακτικά, μεθοδικά και οργανωτικά.

Διαβάστε επίσης: Θυμός, ζήλια, πίκρα, απογοήτευση: Πώς να ελέγχετε τα αρνητικά συναισθήματα

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τα πάντα και τους πάντες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και διασκεδάστε. Αυξάνονται η δύναμη και η ζωτικότητά σας, νιώθετε γεμάτοι και εκφράζετε την προσωπική σας ταυτότητα. Χρησιμοποιήστε την εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας για να κάνετε νέα ξεκινήματα στην ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή. Δοκιμάστε να βάλετε σε εφαρμογή τη φαντασία σας και κάντε μια προεπισκόπηση της επικείμενης δράσης σας. Είστε επικοινωνιακοί και έχετε περισσότερη ελευθερία έκφρασης για να ακολουθήσετε ένα σταθερό ρυθμό και να πάτε μπροστά.

Πηγή: e-zwdia.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο