Αρχική HomePageSlider Ξεκινάω πρόβες νυφικού!Τι να κάνω για να «χωρέσω» σε μικρότερο νούμερο;

Ξεκινάω πρόβες νυφικού!Τι να κάνω για να «χωρέσω» σε μικρότερο νούμερο;

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής πρέπει να λάμπετε εσωτερικά αλλά και  εξωτερικά!



Η ομορφιά μπορεί να εξασφαλιστεί αρκετό καιρό πριν μέσω της διατροφής! Μας ρωτάνε πολύ συχνά τι είναι καλύτερο να κάνει η μέλλουσα νύφη για να χάσει πόντους μέχρι το γάμο και διαλέξει το νυφικό των ονείρων της!  Αρχικά πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει νωρίς για να διευκολύνει και τις πρόβες νυφικού καθώς και για προσέξει την υγείας της στη διάρκεια των πυρετωδών προετοιμασιών.

Διαβάστε επίσης: Ποια φρούτα και λαχανικά βοηθούν στην απώλεια των περιττών κιλών;

12-6 μήνες πριν:

Το διάστημα ενός έτους με 6 μήνες πριν το γάμο ξεκινούν οι πρόβες νυφικού για εσάς τις οργανωτικές νύφες. Το εξάμηνο πριν είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσει πρόγραμμα σωστής διατροφής κάτω απ’ την επίβλεψη ειδικού διατροφολόγου. Παράλληλα προσπαθήστε να αυξήσετε σταδιακά την κατανάλωση του νερού. Τίποτα δεν αντικαθιστά το νερό όσον αφορά την ενυδάτωση του δέρματος!

3 μήνες πριν:

Διαβάστε επίσης: Τελικά κάνει καλό το τυρί στην υγεία; Έρευνα

Βάλτε ένα είδος γυμναστικής μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα! Υπάρχουν πάρα πολλά είδη απλά διαλέξτε τι ταιριάζει στον καθένα! Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα θρεπτικό αλλά παράλληλα χαμηλό σε θερμίδες πρωινό όπως γιαούρτι με δημητριακά ολικής άλεσεως, βρώμη ή μούσλι.

1 μήνα πριν:

Βάλτε στη ζωή σας τη βιταμίνη C  και τα άλλα αντιοξειδωτικά. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 2 φρούτα την ημέρα καθώς και 2 σαλάτες με φρέσκα πράσινα λαχανικά. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά τόσο σε ευεξία όσο και σε λάμψη στο δέρμα σας!Αποφύγετε τη λευκή ζάχαρη και το λευκό αλέυρι. Ειδικά αν γυμνάζεστε έχετε αυξημένες ανάγκες σε βιταμινη C.

Διαβάστε επίσης: Μπρόκολο: Γιατί κάνει καλό στην υγεία;



Μια βδομάδα πριν:

Φροντίστε να τρώτε αρκετή πρωτείνη συνδιασμένη με λαχανικά. Σίγουρα να τρώτε ένα τέτοιου είδους ισορροπημένο γεύμα καθημερινά το οποίο θα σας κρατήσει ώστε να μην πεινάτε το βράδυ. Επιλέξετε κάτι ελαφρύ για βραδινό. Αποφύγετε τις υπερβολές με το αλάτι και τα πολύ αλμυρά φαγητά.Αποφύγετε το αλκοόλ και τα αναψυκτικά που μπορεί να δημιουγήσουν πρήξιμο στο σώμα!

 

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη ημέρα!Απλά χαμογελάστε και είστε έτοιμες!

 Διαβάστε επίσης: Προσοχή: Αυτός είναι ο μεγάλος «μύθος» για τη μαύρη ζάχαρη

 

Το άρθρο  για το ladytimes.gr επιμελήθηκε η  Νάσια Πασχαλέρη
Διαιτολόγος με εξειδίκευση στη γεροντολογία
Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
www.foodsherlocks.com (τρώω υγιεινά έξω)
www.healthymarket.gr (ψωνίζω υγιεινά)
 

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο