Αρχική LIVINGDAILYINFO Οι δύο προβλέψεις της τυφλής γιαγιάς για το 2018

Οι δύο προβλέψεις της τυφλής γιαγιάς για το 2018

από lady times

Είναι γνωστή και ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» και τώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Ο λόγος για την Μπάμπα Βάνγκα, την τυφλή γυναίκα από τη Βουλγαρία. Οι οπαδοί της ισχυρίζονται πως είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους.

Η ζωή της

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας και ήταν τυφλή. Μέχρι το τέλος της ζωής της, το 1996, η φήμη της είχε περάσει τα σύνορα της χώρας της και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πλούσιοι και φτωχοί πήγαιναν σ’ εκείνη για να μάθουν τα μελλούμενα.

Λέγεται πως είχε υπερφυσικές ικανότητες που της επέτρεπαν να προβλέψει φυσικές καταστροφές και σημαντικά γεγονότα μέχρι και τον 51ο αιώνα. Τότε δηλαδή που, σύμφωνα με την ίδια, θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Τι λέει όμως για το 2018; Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μπάμπα Βάνγκα φέρεται να έχει κάνει δύο σημαντικές προβλέψεις για το 2018που θα κάνουν τη Δύση να τρέμει.

  1. Το 2018 η Κίνα θα καταπιεί τις ΗΠΑ και θα γίνει η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη

Οι φανατικοί οπαδοί της λένε πως υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτή την πρόβλεψη. Το 1970 η Κίνα παρήγαγε το 4,1% της συνολικής παγκόσμιας οικονομίας.

Το ποσοστό αυτό κατέγραψε μια μετεωρική άνοδο για να φτάσει το 2015 στο 15,6%! Με την οικονομική δύναμη της Κίνας, μάλιστα, να αυξάνεται συνεχώς! Όλα αυτά την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό των ΗΠΑ είναι της τάξης του 16,7% και αναμένεται να πέσει στο 14,9% το 2025, σύμφωνα με το Forbes.

  1. Μια «νέα μορφή ενέργειας» θα ανακαλυφθεί στον πλανήτη Αφροδίτη

Εδώ τα πράγματα είναι πιο θολά. Μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί ούτε καν αποστολή στην Αφροδίτη μέσα στο 2018. Κάτι που σημαίνει πως το να ανακαλυφθεί η «νέα μορφή ενέργειας» μοιάζει απίθανο.

Όμως οι οπαδοί της λένε ότι από τη στιγμή που το είπε, θα γίνει.

Daily Mail/huffingtonpost

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο