Αρχική ΖΩΔΙΑ Παρθένος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Παρθένος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο της Παρθένου ! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου! 

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με εναλλαγές για το δικό σας ζώδιο, δεν θα λείψει η κούραση, η εξάντληση, το άγχος, ωστόσο θα υπάρξει και η ζεστασιά, η συντροφικότητα, ο ρομαντισμός και η ικανοποίηση μέσα από τις σχέσεις, που πραγματικά θα σας βοηθήσουν να απορροφήσετε δημιουργικά οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια.

Ξεκινώντας ο μήνας είσαστε περισσότερο δοσμένοι με θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας, εργασίας. Νέα δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια ξεκινούν και το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο. Με τον Ερμή ως τις 18/2 και την Αφροδίτη ως τις 10/2 αναμορφώνεται το ημερήσιο πρόγραμμά σας, δείχνετε μεγαλύτερη φροντίδα για την υγεία σας, λειτουργείται με περισσότερο ζήλο στο επαγγελματικά σας.

Το δύσκολο σημείο για εσάς είναι ότι ο Άρης, σε όλη την διάρκεια του μήνα θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που θα φέρει εντάσεις, συγκρούσεις αλλά και παρεξηγήσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας! Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νεύρα και την ένταση στους ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ κοντά στις 17/2 με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στις σταθερές σχέσεις και στις συνεργασίες σας γιατί θα υπάρξουν κάποιες συγχύσεις, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Ο μήνας αρχίζει σταδιακά να έχει ένα πιο ζεστό κλίμα για εσάς από τις 10/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Οι σχέσεις σας αποκτούν περισσότερη ζεστασιά, τρυφερότητα, κάποιες επιθυμίες σας εκπληρώνονται και περνάτε ένα από τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς στον τομέα των σχέσεων. Από τις 18/2 που περνά και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο γίνεστε αρκετά πιο διαλλακτικοί αλλά και εκφραστικοί με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

Οι πιο ευνοημένοι Παρθένοι του μήνα, θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Από τη μία πλευρά έχουμε τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού που διευρύνει τις γνωριμίες σας, σας προσφέρει την έμπνευση, την γνώση, την αισιοδοξία, από την άλλη έχουμε και τον Πλούτωνα να περνά στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, γεγονός που διεγείρει τον ερωτισμό σας ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα που η Αφροδίτη θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Σταθεροποίηση ερωτικών σχέσεων αναμένεται αυτό το μήνα για τους Παρθένους του 1ουδεκαημέρου, ενώ οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου παρόλο που φαίνεται ότι ζείτε το «ρομάντζο» σας καλό είναι να λειτουργείται πιο προσγειωμένα, αποφεύγοντας τα μεγαλεπήβολα σχέδια.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο