Αρχική ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είναι το δικό σου σύνθημα για το 2018 όπου επιτέλους υπάρχουν ευχάριστα γεγονότα τα οποία και θα σε ανταμείψουν για την αναμονή που έκανες τα τελευταία χρόνια!

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και η εκφραστικότητά σου καθώς και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών, θα συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη μίας πιο ευχάριστης νότας στην καθημερινότητά σου αυτή τη χρονιά! Νέες ιδέες, ευχάριστα μηνύματα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται για να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε αυτή τη χρονιά! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων αλλά και με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω δηλώνουν ότι το νέο έτος δεν θα λείψει ούτε η εκπλήρωση ονείρων, αλλά ούτε και η αισθηματική ολοκλήρωση μέσα από την ανάπτυξη ενός δυναμικού έρωτα. Αυτά ισχύουν πολύ περισσότερο για τους Παρθένους του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου (ελπίζω να είσαι ένας από αυτούς)!

Δεν θα λείψουν ωστόσο οι σημαντικές στιγμές και στην αισθηματική ζωή των παρθένων του 1ου δεκαημέρου! Είσαι ένας από αυτούς; Τότε το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα περιβάλλει με περισσότερη «ποιότητα» και ανθεκτικότητα την αισθηματική σου ζωή ! Μπορεί να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες από την απόκτηση ενός παιδιού! Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει την ανανέωση και την ευκαιρία γνωριμιών για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου (23-24/8).


Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

1-18 Ιανουαρίου 2018 : Το 2018 ξεκινά με έρωτα, με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω να σου προσφέρει όμορφες συγκινήσεις αλλά και ευκαιρίες για την σταθεροποίηση μίας σχέσης (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο)

11Φεβρουαρίου- 7 Μαρτίου: Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων η αισθηματική σου ζωή αποκτά την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό, την ζεστασιά και την συντροφικότητα.

10 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου: Με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο σε αυτή την περίοδο του έτους μπορείς να προγραμματίσεις καλοκαιρινές, ανέμελες, ερωτικές διακοπές!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο