Αρχική BEAUTY Πέτυχε και εσύ το Glamorous Look της Ελπίδας Ιακωβίδου!

Πέτυχε και εσύ το Glamorous Look της Ελπίδας Ιακωβίδου!

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Χριστούγεννα-Πρωτόγεννα-Πρώτη γιορτή του χρόνου!

Στο βίντεο που ακολουθεί, φίλη μου, σου δείχνω βήμα-βήμα πώς να πετύχεις το πιο glamorous look!

Let’s Christmas!!!

Γράφει η Ρούλα Δημητριάδου – Τσαλίκη (make up artist)

  1. Χρησιμοποίησε την βάση σου (Exclusive Elegant Active Primer HD 02)και σε συνδιασμό με το φον ντε τεν σου (MAKO Extreme Cover – Camouflage Compact Foundation) άπλωσέ το ομοιόμορφα στο πρόσωπό σου.
  2. Τοποθέτησε λίγο concealer (Exclusive Elegant) κάτω από τα μάτια σου για φως και λάμψη, επίσης τοποθέτησε και στο κινητό σου βλέφαρο δημιουργώντας έτσι την σωστή βάση.
  3. Γέμισε τα φρύδια σου με την κατάλληλη μάσκαρα φρυδιών (Exclusive Elegant Perfect Eyebrow Mascara 01). Στην συνέχεια δώσε φως και τελειοποίησε το σχήμα τους.
  4. Κάνε τα τέλεια ζυγωματικά, με βάθος, τοποθετώντας ακριβώς πάνω στο κόκαλο των μύλων σου τερακότα (Elegant Exclusive Brozing Powder 02) και σβήσε προς τους κροτάφους.
  5. Λάμψε! με το highlighter (Elegant Exclusive Translucent Powder 403).
  6. Τοποθέτησε στο κινητό σου βλέφαρο την loose χρυσή σκιά (Exclusive Elegant Marvelous Loose Eyeshadow) και με αντίστοιχη σκιά σε πιο σκούρο τόνο δημιούργησε την τέλεια εξωτερική γωνία. Τέλος τόλμησε την κόκκινη loose σκιά και μπλένταρέ την με τις υπόλοιπες…ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ!
  7. Ώρα για eyeliner! Mε το μαύρο eyeliner (Exclusive Elegant Destinition Eyeliner 01) τόνισε τις ματάρες σου!
  8. Ολοκλήρωσε με –αγαπημένες- ψεύτικες βλεφαρίδες.
  9. Κατακόκκινα χείλη! Ανάδειξε τα χείλη σου με το σωστό περίγραμμα (Μολύβι χειλιών: Exclusive Elegant Lip Pencil 600) και αμέσως μετά τοποθέτησε το κατακόκκινο κραγιόν σου (Exclusive Elegant Subline Liquid Lipstick 500).

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Ακολουθήστε τη Ρούλα Δημητριάδου – Τσαλίκη στο instagram

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο