Αρχική ΖΩΔΙΑ Πώς θα περάσετε το 2018! Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για κάθε ζώδιο

Πώς θα περάσετε το 2018! Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για κάθε ζώδιο

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τα δεκαήμερα των ζωδίων για το 2018. Οι πιο πλήρεις και εξατομικευμένες ετήσιες προβλέψεις για το 2018 είναι μόνο εδώ από την καλύτερη αστρολόγο!

Ετήσιες προβλέψεις 2018 ανά δεκαήμερο

Μια χρονιά με πολλά και ενδιαφέροντα αστρολογικά γεγονότα, η οποία θα επιφέρει αρκετές αλλαγές, είναι το 2018. Αλλαγές που, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός μας, μπορεί να είναι καθοριστικές σε έναν ή και περισσότερους τομείς της ζωής μας.

Το ουράνιο τοπίο θα κοσμείται με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να απαιτεί οριοθέτηση, πραγμάτωση, ρεαλισμό, επιμονή και υπομονή, πίστη στον σκοπό, ανάληψη ευθύνης και συνέπειας στο καθήκον. Μας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιλογές μας και μας παροτρύνει να φροντίσουμε για την κοινωνική μας καταξίωση με έναν τρόπο που θα πρέπει να είναι δίκαιος προς τον εαυτό και τους άλλους, στηριγμένος στο έργο μας και στη δουλειά μας. Θα επηρεάσει, δηλαδή θα είναι πιο απαιτητικός με τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Δείτε ακόμη: Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Ο Ουρανός τον Μάρτιο θα περάσει στον Ταύρο και, σε βάθος χρόνου, θα πέσει μεταρρυθμιστική βόμβα στην παγκόσμια οικονομία. Κάτι θα αλλάξει και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Ωστόσο, κάτι θα ενεργοποιηθεί και στον προσωπικό μας χάρτη, αν όχι μέσα στο 2018, μέσα στην επταετία που ακολουθεί. Προς το παρόν, θα αλλάξουν οι ενέργειες. Αξίζει να γνωρίζουμε πώς θα μας επηρεάσουν και τι πρέπει να κάνουμε. Αυτοί που θα ζοριστούν περισσότερο είναι οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Δείτε ακόμη:Προβλέψεις: Ποια ζώδια θα πέσουν σε κατάθλιψη τις γιορτές και ποια… θα περάσουν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους!

Το 2018 θα βρεθούν σε φαινομενική ανάδρομη πορεία όλοι οι πλανήτες (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας), γεγονός που προσδίδει μια ιδιαίτερη χροιά στη χρονιά, στην οποία καλούμαστε να κλείσουμε οριστικά καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό, απαλλαγμένοι από βάρη ψυχικά και σωματικά, να προχωρήσουμε μπροστά, να αποκτήσουμε καινούργιες εμπειρίες.

Οι εκλείψεις του 2018 μας διαμηνύουν να είμαστε δημιουργικοί για να ωφελήσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα – ανθρωπότητα. Μας καλούν να γίνουμε πιο συνειδητοί σε ότι κάνουμε και να στραφούμε περισσότερο στην προσπάθεια αναζήτησης της Εσωτερικής μας Αλήθειας.

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22/12

Στο βίντεο που ακολουθεί αναλύονται όλα αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα σε κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο, προκειμένου να έχετε ακόμη πιο συγκεκριμένες προβλέψεις:


Πηγή: e-zwdia.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο