Αρχική ΖΩΔΙΑ Σκορπιός Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Σκορπιός Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Σκορπιού! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ξεκινά ο δυναμικός για εσάς Φεβρουάριος με τις Εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου να φέρνουν σημαντικές ανακατατάξεις στις πολύ προσωπικές επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές σας υποθέσεις. Μέσα από περίεργα ή και προκλητικά συμβάντα, τα οποία ωστόσο θα καταφέρετε με την μαχητικότητά σας να τα διαχειριστείτε κατάλληλα, θα διαπιστώσετε ότι οι αλλαγές που κάποτε δεν μπορούσατε να δεχτείτε, εντέλει μπορούν να συμβάλουν σε σημαντική ανανέωση ή και κατάκτηση βασικών στόχων για την πορεία σας.

Ο Ερμής μέχρι τις 18/2 και η Αφροδίτη ως τις 10/2 από το ζώδιο του Υδροχόου τονίζουν την ανάγκη σας για επικοινωνία και βελτίωση των πολύ προσωπικών ή και οικογενειακών σας σχέσεων. Έρχεστε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ανανεώνετε την κατάσταση της προσωπική σας ζωής, λύνεται παρελθοντικές διαφωνίες ή και κάνετε και κάποια αγορά για το σπίτι.

Τα έξοδα δεν λείπουν κατά την διάρκεια του μήνα, αφού ο Άρης από τον Τοξότη σας κάνει αρκετά παρορμητικούς αλλά και σπάταλους, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις ιδιαίτερα για οικονομικές σας υποθέσεις ή εκκρεμότητες αυτό το μήνα και προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σε ενδεχόμενους καβγάδες που θα προκύψουν για οικονομικές υποθέσεις.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/2 θα αρχίσει σταδιακά να γλυκαίνει το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής, όπου θα καταφέρετε να διώξετε μακριά τις συναισθηματικές άμυνες που είχατε ως σήμερα και θα αφεθείτε πολύ παραπάνω σε όλα αυτά που έχετε ανάγκη να απολαύσετε. Να αναμένετε χαρούμενα γεγονότα στην αισθηματική σας ζωής, ενώ οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου θα δείτε και μία ερωτική σας επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα. Με τον Ερμή να περνά και αυτός με την σειρά του στις 18/2 στο ζώδιο των Ιχθύων δεν θα λείψει από την πλευρά σας η έμπνευση, η δημιουργικότητα αλλά και η ανάγκη σας να εκφραστείτε προς το σύντροφο ή το άτομο που ποθείτε.

Το 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού δέχεστε αυτό το μήνα την θετική επιρροή του Δία, όπου αναμένετε να έχετε σημαντικές ευκαιρίες τύχης, επέκτασης, προόδου. Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας περνά στο δικό σας δεκαήμερο, φέρνοντας για αρκετούς από εσάς σημαντικές αποφάσεις ζωής, αλλά και ευκαιρίες προσωπικής καταξίωσης.

Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, ωριμάζετε σε αποφάσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή ενώ πολλοί από εσάς τους ελεύθερους έχετε την ευκαιρία μίας ενδιαφέρουσας γνωριμίας με καλές προοπτικές.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο