Αρχική ΖΩΔΙΑ ΤΑΥΡΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Αναμφίβολα είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του 2018 για τον τομέα των αισθηματικών, όπου η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής είναι φανερό ότι διαμορφώνεται με έναν τρόπο διαφορετικό, γεγονός που σε ανανεώνει!

Το σημαντικό γεγονός της χρονιάς, είναι σαφώς το πέρασμα του Ουρανού στο δικό σου ζώδιο ! Αυτή τη χρονιά θα ταράξει τα σταθερά θεμέλια της προσωπικής ζωής ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου (αν έχεις γενέθλια δηλαδή κοντά στις 21-22 Απριλίου)! Οι αλλαγές πρωτίστως θα συμβούν μέσα σου και ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών θα νιώσεις ότι αυτό που σε κάλυπτε μέχρι χτες, πλέον μπορεί να σου αφήνει σημαντικά κενά και να έχεις την επιθυμία να απελευθερωθείς από αυτό!

Μία νέα φιλοσοφία των καταστάσεων περί σχέσεων αφορά αυτή τη χρονιά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ταύρου, όπου δέχεσαι την θετική επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω! Σταθεροποιούνται σχέδια της ζωής σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα!

Ας περάσουμε τώρα στα πιο θετικά σημεία της χρονιάς, τα οποία και αφορούν κυρίως τους Ταύρους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου! Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Πλούτωνα, αλλά και με τον Ποσειδώνα! Τους μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος θα υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί περίπου από τις 5-11 Μαΐου 2017! Ελπίδες και όνειρα γίνονται πραγματικότητα, γνωριμίες που έχουν εξέλιξη και προοπτική σταθερής σχέσεις, είναι μέσα στα πλάνα αυτής της χρονιάς!

Οι εκλείψεις του 2018 θα διαταράξουν τις σταθερές δομές της ζωής σου, αφού πραγματοποιούνται στο σταθερό σταυρό που ανήκεις! Είναι σημαντικό λοιπόν αυτή τη χρονιά να βεβαιωθείς να γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις και αξίζει να κρατήσεις κοντά σου αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, οι Εκλείψεις της χρονιάς θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για σένα!


Ταυρίσιες Επανασυνδέσεις Σχέσεων 2018

Κυρίως ευνοείστε οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου και ιδιαίτερα το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού δηλαδή από τις 5/10-31/10 . Ωστόσο δεν θα έλεγα όχι σε μία επανασύνδεση ιδιαίτερα στους θετικούς μήνες που αναφέρω παραπάνω , ιδιαίτερα για εσένα που είσαι Ταύρος του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, αρκεί να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

1/3-24/4: Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου και ναι, ένας απρόβλεπτος έρωτας μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σου στο ξεκίνημα της Άνοιξης!

10/07 έως 7/8: Καλοκαιρινές ερωτικές στιγμές σου επιφυλάσσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου- που έστω και αν δεν είναι στην ιδανική θέση – θα σε βοηθήσει αυτές τις μέρες να αναζωογονήσεις την αισθηματική σου ζωή!

9/9-5/10 Σκορπιό : Το πρώτο δεκαήμερο έχετε σημαντική αναθέρμανση σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται ήδη να φουντώνει μία επιθυμία σας για ένα άτομο του παρελθόντος!

5/10-31/10 Σκορπιό: Επανασυνδέσεις με προοπτική είναι κάτι που αφορά τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου!

02/12 Σκορπιό: Σταδιακά και οι Ταύροι από τα υπόλοιπα δεκαήμερα, ανανεώνεται την κατάσταση σχέσης σας!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο