Αρχική ΖΩΔΙΑ Ταύρος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Ταύρος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Ταύρου ! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας μεταμορφωτικός, για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, η πορεία του θα σας ανταμείψει, έστω και αν κάποιες στιγμές νιώσετε πως βγαίνετε από την βολή σας, από τις συνήθειες και την ρουτίνα σας. Οι Εκλείψεις του μήνα, φέρνουν σημαντικές αλλαγές στην δομή της ζωής σας, πολύ παραπάνω για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι περισσότεροι Ταύροι, θα βιώσετε επαγγελματικές αλλαγές, που θα μπορούν να έχουν μία θετική έκβαση, αρκεί εσείς οι ίδιοι να διατηρήσετε την ευελιξία, την δημιουργικότητα και την εγρήγορσή σας.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει στο προσκήνιο αρκετές σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις και προτάσεις που αφορούν τον τομέα της καριέρας και των στόχων σας. Πιο συγκροτημένοι πνευματικά θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά το μέλλον των επαγγελματικών σας ιδιαίτερα μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Στην συνέχεια του μήνα, με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1ο και 2ο δεκαήμερο του Ταύρου θα μπορέσετε να έχετε όμορφες γνωριμίες, επικοινωνίες, προσκλήσεις και προτάσεις μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου μάλιστα θα μπορέσετε κοντά στις 21 Φεβρουαρίου να έχετε και μία πρόταση, συμφωνία ή σχέδιο που θα πάρει μία πιο σταθερή μορφή στη ζωή σας.

Η Αφροδίτη, κινείται και αυτή στο ζώδιο του Υδροχόου ως τις 10 Φεβρουαρίου, επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαημέρου του ζωδίου σας. Τις αρχές του μήνα, μπορείτε να επιδείξετε την αξία, τα ταλέντα και την δημιουργικότητά σας στα επαγγελματικά σας, φροντίστε όμως να μην είστε υπερβολικοί στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συνεργασίες σας, πολύ παραπάνω αν έχετε γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η αισθηματική σας ζωή αρχίζει να αποκτά περισσότερο συναίσθημα , τρυφερότητα και ζεστασιά από τις 10/2 και έπειτα, που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας ως το τέλος του μην πιο θετικά εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σε όλη την διάρκεια του μήνα, δεν θα λείψει η έντονη σεξουαλικότητα, το πάθος, η επιμονή, η υπερβολή αλλά και η ψυχική εξάντληση πολλές φορές, ιδιαίτερα για εσάς που ανήκετε στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Δείξτε περισσότερη εγκράτεια στην διαχείριση των οικονομικών σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες.

Ο μήνας είναι ιδανικός για την επέκταση και εξέλιξη σχέσεων, συνεργασιών, γνωριμιών για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Δίας από τον Σκορπιό επηρεάζει θετικά σε όλη την διάρκεια του μήνα το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας εύνοια για την δημιουργία πιο συντροφικών συνθηκών. Επιπλέον έχουμε και τον Πλούτωνα να περά στο 3οδεκαήμερο του Αιγόκερω έτσι λοιπόν εσείς οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί σε αυτό το δεκαήμερο , σταδιακά αποκτάτε μία νέα φιλοσοφική θεώρηση των καταστάσεων, ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

Με τον Ποσειδώνα από το 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων, όπου αυτό το μήνα θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη (στις 21/2) και με τον Ερμή (25/2) οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να αναμένετε μία τρυφερή γνωριμία, την εκπλήρωση ενός σχεδίου , τη δημιουργικότητα αλλά και τον ρομαντισμό στη ζωή σας.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο