Αρχική BEAUTY Τι να κάνετε για να έχετε πιο στητό στήθος!

Τι να κάνετε για να έχετε πιο στητό στήθος!

από lady times

Το μέγεθος του στήθους στις γυναίκες παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψη τόσο των ίδιων όσο και των αντρών σχετικά με την σεξουαλικότητα και την ελκυστικότητά τους.

Διαβάστε επίσης: Ραγάδες στο στήθος: Tips για να απαλλαγείτε άμεσα!

Δείτε τι να κάνετε για να έχετε πιο στητό στήθος!

Διατροφή

Ξηροί καρποί: Όλες οι ποικιλίες είναι πλούσιες σε φυτοστερόλες, οι οποίες έχει αποδειχθεί σε εργαστηριακές έρευνες σε ζώα ότι προστατεύουν από την ανάπτυξη όγκων. Ορισμένοι τύποι, δε, περιέχουν λιπαρά οξέα, που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πόνων στο στήθος που σχετίζονται με την περίοδο της γυναίκας.

Σταυρανθή λαχανικά: Το λάχανο, το μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών κ.α. περιέχουν γλυκοσινόλες. Αυτές οι χημικές ουσίες διασπώνται σε ενώσεις που αναστέλλουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Διαβάστε επίσης: 3 μυστικά ομορφιάς για αψεγάδιαστο σώμα

ΑΣΚΗΣΗ

Γιόγκα ή Pilates. Αυτές οι μορφές άσκησης, όχι μόνο ενδυναμώνουν το σώμα, αλλά επίσης ενισχύουν τους μυς του θώρακα κάτω από το στήθος. Αυτή η αύξηση είναι εμφανής από το βελτιωμένο μέγεθος και το σχήμα των μαστών.

Push-ups Χρησιμοποιώντας τη σωστή τεχνική της διατήρησης της ίσιας πλάτης και του σώματος σε ευθεία γραμμή θα δείτε δραματική βελτίωση των θωρακικών μυών. Αυτοί οι μυς υποστηρίζουν το στήθος και με την τόνωση και την ενίσχυσή τους τα στήθη σας θα γίνουν πιο σφριγηλά και «στητά».

Διαβάστε επίσης: 4 πράγματα που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα !

Διαβάστε επίσης: Κρέμα με φυσικά υλικά για την καταπολέμηση των ραγάδων

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο