Αρχική ΖΩΔΙΑ ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Τοξότη από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ξεκινάει η χρονιά κι η σκέψη σας είναι διαφορετική
, γιατί είστε αρκετά ανακουφισμένοι, αφού ο Κρόνος έφυγε πλέον από το ζώδιό σας κι αυτό σας ξαλαφρώνει, καθώς νιώθετε πως επιτέλους τελείωσε το βασανιστήριο σας. Δεν θα είστε τόσο ενθουσιώδεις κι υπερβολικοί, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε περισσότερο.

Προς το τέλος της χρονιάς ο Δίας στο ζώδιό σας θα βάλει το χεράκι του και θα επιδιορθώσει όλα τα κακώς κείμενα. Έτσι, η χρονιά θα τελειώσει με τους καλύτερους οιωνούς, οπότε αν κάνετε υπομονή, έχοντας στο μυαλό σας το ρητό «τα αγαθά κόποις κτώνται», θα συναντήσετε τη μεγάλη σας ευκαιρία. Γιατί όπως και να το κάνουμε, μπορεί ο Κρόνος να σας έφερε ωριμότητα, σοβαρότητα και -σε κάποιες περιπτώσεις- μεγάλη εξέλιξη, ταυτόχρονα όμως σας ζόρισε. Οπότε, τώρα ήρθε η ώρα να δείτε σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα χρώματα του ουρανού.

Για να μην καλομαθαίνετε όμως, το σύμπαν σας επιφυλάσσει κι ένα άλλο όριο, το οποίο λόγω της γνώσης που ήδη έχετε αποκτήσει θα το βάλετε εσείς στον εαυτόν σας, αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν.

Μάλλον θα γίνετε υπερβολικά συγκεντρωτικοί κι ίσως πιο σφιχτοί όσον αφορά τις σπατάλες. Θα μειώσετε τις έξτρα παροχές στον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους, γιατί θα έχετε στόχο την αποταμίευση. Επιλέγετε πιο λιτή ζωή και περιορίζετε τις εξόδους, το καλό φαγητό και τα ξενύχτια.

Στον ερωτικό τομέα, θα βρεθείτε στη δίνη των επιθυμιών σας και θα δείτε τα πράγματα με άλλη οπτική. Το σημαντικότερο είναι να βασίζετε τη σχέση σας στην κατανόηση και τη φιλία και σίγουρα όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Στα οικονομικά σας βοηθά πολύ ο Άρης, αφού από τις 27 Ιανουαρίου θα βρίσκετε στο ζώδιό σας και σας «προικίζει» με μεγάλο δυναμισμό και γι’ αυτό δε σας φοβίζει τίποτα. Μετά τις 17 Μαρτίου, θα ενεργήσετε με γνώμονα την ηθική, στοχεύοντας στην επίτευξη ισορροπιών.

Γενικά η χρονιά θα κυλήσει ευχάριστα, γιατί θα έχετε συνεχόμενες ευκαιρίες να ξεπεράσετε τα αδιέξοδα. Κάπου στην άκρη του μυαλού σας πιστεύετε ότι μπορεί να ανταμειφθείτε για πράξεις και κινήσεις του παρελθόντος. Να είστε έτοιμοι να συμβούν ακόμα και θαύματα στη ζωή σας, κυρίως σε θέματα κληρονομιάς ή οικονομικών ευκαιριών. Το μεγάλο σας όπλο είναι ότι αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα την ψυχική σας δύναμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Πηγή: astrology.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο