Αρχική ΖΩΔΙΑ ΤΟΞΟΤΗΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Επιτέλους ξεκινά μία νέα χρονιά και είναι βέβαιο ότι η επιθυμία σου θα είναι να κάνεις «πάρτι» μετά τις αλλεπάλληλες ταλαιπωρίες που πέρασες κατά την διάρκεια του περασμένου έτους! Τα δεδομένα αυτό το έτος σίγουρα αλλάζουν … Μπορεί να μην είσαι από τα πρώτα ζώδια στην λίστα εύνοια, σίγουρα όμως η εποχή που ξεκινά σου προσφέρει την δυνατότητα να ανανεωθείς στα αισθηματικά, να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες και να ανοίξεις νέους κύκλους στην προσωπική σου ζωή!

Το πιο σημαντικό νέο για σένα, είναι η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο σου η οποία και πραγματοποιήθηκε στο τέλος του 2017, σταδιακά νιώθεις σαν να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου, διαθέτοντας πλέον την γνώση και την εμπειρία για τα πραγματικά ζητούμενά σου από τον τομέα των σχέσεων ! Σε αυτή τη χρονιά συνειδητοποιείς ότι ωρίμασαν πλέον τα συναισθήματά σου, τα θέλω σου, γνωρίζεις και έχεις πλέον την εμπειρία να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θα μπορέσει να σε γεμίσει και να σε ολοκληρώσει από συναισθηματικής πλευράς… Αυτό ακριβώς και θα επιδιώξεις να αποκτήσεις!

Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, σου χαρίζει την προστασία που σου είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να σταθείς ξανά στα πόδια σου και να αναπτύξεις περισσότερο τον ψυχισμό σου! Στην συνέχεια, το πέρασμα του κυβερνήτη σου – του Δία – στο δικό σου ζώδιο θα σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής στη ζωή σου, ακόμα και στον τομέα των αισθηματικών!

Οι εκλείψεις του 2018, είναι φανερό ότι θα φέρουν νέους ανθρώπους στη ζωή σου και ναι θα αναπτυχθούν νέες γνωριμίες και καινούργια ειδύλλια τα οποία και θα τονώσουν την ψυχολογία σου!


Οι ερωτικές επανασυνδέσεις του Τοξότη

Πιο πιθανή η ευκαιρία επανασύνδεσης δίνεται κατά την διάρκεια από 23 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του Κριού.

Ένα ακόμα χρονικό διάστημα που υπάρχουν πιθανότητες επανασύνδεσης, είναι από τις 17 Νοεμβρίου ως τις 6 Δεκεμβρίου , πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2οδεκαήμερο του ζωδίου σου!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

11 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου 2018: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού είναι δεδομένο ότι η ερωτική σου ζωή αποκτά σπιρτάδα, δράση, περιπέτεια και δεν λείπουν και τα ευχάριστα ξαφνιάσματα που κάνουν αυτό το χειμώνα να φαντάζει μοναδικός, γεγονός που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα βαρίδια του Κρόνου!

24 Απριλίου έως 19 Μαΐου 2018 : Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, η Άνοιξη ολοκληρώνει τον κύκλο της με εσένα να έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή, την σχέση σου ή να προχωρήσεις σε μία νέα γνωριμία που θα σου δώσει την προοπτική για κάτι πιο σταθερό στο μέλλον !

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο