Αρχική ΖΩΔΙΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Πολλές από τις επιθυμίες, τις προσδοκίες αλλά και τα ζητούμενά σου για την πορεία και την εξέλιξη των αισθηματικών σου ή πιο συγκεκριμένα μίας σχέσης σου, αλλάζουν κατά την διάρκεια του 2018! Η νέα χρονιά σε βρίσκει φανερά πιο επίμονο για την επίτευξη στόχων ζωής, ένας από αυτούς μπορεί να είναι και ο γάμος, ή η εύρεση μίας σχέσης με προοπτικές και ουσία. Αυτός ο στόχος θα είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα κατά την διάρκεια αυτού του έτους! Οι Εκλείψεις του 2018 πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα (Λέοντα – Υδροχόου) γεγονός που σημαίνει ότι το νέο έτος θα έχει τις στιγμές εκείνες που θα το κάνουν να χαρακτηριστικό ως ξεχωριστό, μοναδικό, σημαδιακό … σίγουρα όμως ιδιαίτερα σημαντικό!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή …. Θα μιλήσω πρώτα για σένα που ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου το πιο πιθανό είναι ότι καλωσορίζεις το νέο έτος, συνεχίζοντας την εκπλήρωση στόχων που έβαλες από το περασμένο έτος. Το 2018, θα έχει τις ανατροπές ιδιαίτερα από την Άνοιξη και έπειτα (ο Ουρανός περνά στο ζώδιο του Ταύρου από τον Μάη) και η προσωπική σου ζωή αλλάζει άρδην … Σημαντικές αλλαγές που αφορούν τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας (για τους παντρεμένους ή όσους συμβιώνουν) θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα και θα φέρουν την σχετική αβεβαιότητα για την πορεία! Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω συχνά θα σε κλείνει αυτή τη χρονιά στο καβούκι σου, με την ψυχολογική σου διάθεση να γίνεται αρκετά «βαριά» . Στην ουσία όμως αυτό το έτος σε ωριμάζει, σε αλλάζει, σε κάνει πιο φιλοσοφημένο, ώριμο και κατασταλαγμένο και σε αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να σταθείς! Η Έκλειψη που αφορά άμεσα το δικό σου δεκαήμερο, είναι η Ολική Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου στο δικό σου ζώδιο και στο δικό σου δεκαήμερο. Αυτή ακριβώς η Έκλειψη θα φέρει την «ρήξη» αλλά και τα ην «απελευθέρωση» από τις προβληματικές καταστάσεις που δεν σου επέτρεπαν να πας παρακάτω … Οι καλύτερες στιγμές αυτής της χρονιάς αναμένονται από το Νοέμβριο όπου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, και από αυτή την θέση θα σου προσφέρει γενναιόδωρα νέες γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες για να κάνεις πραγματικότητα τις προσωπικές σου επιθυμίες.

Εσύ που είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου, το 2018 σε σοβαρεύει, σε αλλάζει, σε κάνει πιο επίμονο σε θέματα στόχων, όπου κάποιοι από αυτούς μπορεί να αφορούν το γάμο, ή την επισημοποίηση μίας σχέσης! Σε όλη την διάρκεια αυτού του έτους , θα υπάρχει αισθητή η αλλαγή του τρόπου που εσύ θα αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις της αισθηματικής σου ζωής. Κατά κύριο λόγο δεν θα σε απασχολεί μόνο το «τώρα» αλλά και το «μετά» βάζοντας τον «πήχη» ίσως λίγο πιο ψηλά συγκριτικά με το παρελθόν … ΟΙ Εκλείψεις της χρονιάς έχουν άμεση επιρροή στο ζώδιο σου και αυτές που θα επηρεάσουν πιο στενά το δικό σου δεκαήμερο είναι η Έκλειψη Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου 2018, και η Έκλειψη Ηλίου στις 11 Αυγούστου 2018. Αναμένονται προβληματισμοί, ρήξεις, χωρισμοί αλλά και ξαφνικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων. Σίγουρα όμως αυτές οι αλλαγές έχουν κάτι σημαντικό να σου δώσουν και αυτό δεν είναι άλλο από το να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

Ας δούμε τώρα για σένα που είσαι υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, όπου μέχρι τον Μάιο ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ουρανός, θα επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο … Ξαφνικές αλλαγές, νέες γνωριμίες από εκεί που δεν το περίμενες, σου αλλάζουν την κοσμοθεωρία, τα θέλω και τους στόχους σου! Έχουμε ωστόσο την Ηλιακή Έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στο δικό σου ζώδιο που δηλώνει ότι εκείνη την εποχή θα υπάρξουν σημαντικοί, ξαφνικοί αιφνιδιασμοί, ξεκαθαρίσματα ή ακόμα και ένα γρήγορο ερωτικό πάθος που θα έχει όμως σύντομη ημερομηνία λήξης! Κλείνοντας αυτό που έχω να πω για σένα είναι ότι η χρονιά έχει τις αισθηματικές της εκπλήξεις, έχει δράση, εξέλιξη, ενδιαφέρον και προοπτική … Η σταθερότητα όμως που προσμένεις αργεί λίγο ακόμα, σίγουρα όμως αυτό το έτος δεν θα βαρεθείς!

Επανασυνδέσεις σχέσεων

26 Ιουλίου 2018 έως Αυγούστου 2018 : Ο Ερμής θα κινείται Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας προοπτικές επανασύνδεσης για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο!

Από τις 31 Οκτωβρίου – 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού, η προοπτική επανασύνδεσης αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

18 Ιανουαρίου-11 Φεβρουαρίου : Η Αφροδίτη θα βρίσκεται αυτή την περίοδο και ναι θα είσαι «ερωτικός μαγνήτης» κατακτήσεις, ευχάριστη διάθεση, ερωτικές προκλήσεις και προτάσεις θα σε κάνουν να βρεις το κέφι και τον ερωτισμό σου!

24 Απριλίου-19 Μαΐου 2018: Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σε θέτει σε ερωτική εγρήγορση και σε παρασύρει σε φλερτ και ερωτικές γνωριμίες που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

13 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου : Το καλοκαιράκι ξεπροβάλει ερωτικά, με βελτίωση των σχέσεών σου αλλά και με το ερωτικό πάθος να σε κάνει αρκετά εκφραστικό και ικανοποιημένο! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο