Αρχική ΖΩΔΙΑ Υδροχόος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Υδροχόος Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Υδροχόου! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Ο Φεβρουάριος σας ανήκει, είναι ο μήνας που οι περισσότεροι από εσάς έχετε τα γενέθλιά σας, ενώ οι φετινές Εκλείψεις στον δικό σας άξονα, δηλώνουν ότι διανύετε την εποχή που πρέπει να τολμήσετε και να κάνετε στη ζωή σας τις αλλαγές εκείνες που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ! Οι αλλαγές που θα προκύψουν αφορούν εσάς τους ίδιους και τις σχέσεις σας και μέσα από τις προκλήσεις αλλά και τις δυνατές συγκινήσεις αυτής της περιόδου θα καταφέρετε πραγματικά να βρεθείτε κερδισμένοι, έστω και αν κάνετε τις τρέλες ή και τις υπερβολές σας.

Ο Ερμής κινείται από την αρχή του μήνα ως και τις 18, στο δικό σας ζώδιο, ευεργετώντας όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Ευστροφία, διορατικότητα, εμπνευσμένες και λαμπρές ιδέες, αρκετές επικοινωνίες, συμφωνίες αλλά και γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς. Συνάμα έχουμε και την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σας ζώδιο ως τις 10 του μήνα, έτσι λοιπόν οι Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου διανύεται αυτό το μήνα μία φάση ουσιαστικής ανανέωσης. Στην συνέχεια του μήνα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων (στις 10/2) θα συντελέσει στην βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, ενώ θα υπάρξουν και συζητήσεις, προτάσεις ή συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου μετά τις 18/2 που περνά ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων.

Με τον Άρη να κινείται στον φιλικό για εσάς Τοξότη, οι μέρες του φεβρουαρίου αποκτούν κοινωνική δράση, ενώ οι περιπετειώδεις γνωριμίες θα σας θέτουν σε εγρήγορση. Την επιρροή του Άρη θα την νιώσετε πιο έντονα οι Υδροχόοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγετε τις λανθασμένες φιλικές επιλογές ή και τους συνεταιρισμούς οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου κοντά στις 17/2

Επαγγελματικές ευκαιρίες εξελίξεις και προόδου θα έχετε αυτό το μήνα οι Υδροχόοι του 3ουδεκαημέρου που θα καταφέρετε να καταξιωθείτε και να πετύχετε σημαντικούς στόχους στον τομέα των επαγγελματικών σας. Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που θα έχετε αιφνίδιες και άκρως ενθουσιώδεις γνωριμίες.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο