Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 3/9

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 3/9

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Καλή Εβδομάδα! Μία Δευτέρα γεμάτη ερωτόλογα, ερωτικά μηνύματα αλλά και ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι αυτό!

Κριός

Γενικά
Έχεις μετατρέψει τη ζωή σου, Κριέ μου, σ’ έναν ατελείωτο αγώνα δρόμου, τρέχοντας συνεχώς για να προλάβεις τα πάντα. Χρειάζεται όμως να σταματάς και να παίρνεις το χρόνο σου, για να διαχειριστείς πράγματα και καταστάσεις. Διώξε το άγχος και μην υπερβάλεις. Για να βρεις λύσεις, πρέπει να έχεις ηρεμία, αισιοδοξία και να βλέπεις πάντα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού το κέφι κι ο ερωτισμός σου θα διώξουν κάθε σύννεφο της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρχουν σήμερα ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, Κριέ, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία και θα πας για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η προσπάθεια που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Ταύρος

Γενικά
Η οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σου, Ταύρε μου, δυσκολεύει πολύ την επικοινωνία σου με τους άλλους και εύκολα δημιουργούνται παρανοήσεις που σε οδηγούν σε αδιέξοδα. Προσπάθησε να ελέγχεις τα νεύρα σου και να εμφανίζεις ένα πιο ήπιο προφίλ στους γύρω σου, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, οι δύσκολες πτυχές της σχέσης σου θ’ αρχίσουν να χάνονται. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις νέες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε ν’ αποφεύγεις κόντρες κι εγωισμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρα καλά μερικά πράγματα, Ταύρε μου, διότι ίσως κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους. Στον οικονομικό σου τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις ενέργειες που κάνεις. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Δίδυμος

Γενικά
Είσαι άτομο, Δίδυμε, που του αρέσει η καλή ζωή και θέλεις να κερδίζεις πράγματα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να αποκομίσεις καινούργιες εμπειρίες, που θα σε αναζωογονήσουν και θα σου ανοίξουν καινούργιους δρόμους ή προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Δίδυμέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι ειλικρινή κι έχουν βάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα έντονο άγχος, Δίδυμέ μου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών σου. Πρόσεξε την πίεση που δέχεσαι, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση γύρω από τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που είναι συμφέρουσες.

Καρκίνος

Γενικά
Η σοβαρότητα κι η υπευθυνότητα, Καρκίνε, είναι τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Αντιμετωπίζεις τα γεγονότα με την πρέπουσα προσοχή και με μεγάλη σύνεση. Σήμερα, οι αποφάσεις που θα πάρεις, μπορεί να είναι αυτές που απεχθάνεσαι, αλλά θα φέρουν καταστάσεις, οι οποίες θα είναι αρκετά αποδοτικές στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου δεν εξελίσσονται όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αλλά και ν’ αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Καλό είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Λέων

Γενικά

Κοιτάς γύρω σου, Λέων μου, και δε βλέπεις κάποια σημαντική προοπτική. Ενεργοποιήσου και κάνε αλλαγές, που θα βελτιώσουν την κατάσταση και θα αλλάξουν τις συνθήκες της ζωής σου. Έχεις την ικανότητα να ανατρέψεις τις δυσκολίες και να δώσεις νέα ώθηση στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Λέων, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Λέων, τόσα που στο παρελθόν σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν τη φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ οι δαπάνες συνεχίζονται. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι στα περιττά έξοδα.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Παρθένος

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ικανότητες και ταλέντα, Παρθένε μου, και ουδείς το αμφισβητεί. Το να πιστεύεις όμως, ότι έχεις το αλάθητο, είναι υπερβολή και πολλές φορές σε φέρνει σε δύσκολη θέση, βάζοντας απέναντί σου τους δικούς σου, κυρίως, ανθρώπους. Αναθεώρησε την άποψη σου και γίνε λίγο πιο διαλλακτικός, για να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που δε σου αρέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και να προωθήσεις έτσι στα πράγματα, ώστε η σχέση σου να βελτιωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες σου, αφού στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά

Χρειάζεται να συγκεντρωθείς, Ζυγέ μου, και να αναλύσεις τις καταστάσεις που συμβαίνουν αυτή την περίοδο γύρω σου. Σου συμβαίνουν πράγματα που δεν κατανοείς. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να καταλάβεις τι δεν κάνεις εσύ σωστά και να προσπαθήσεις να το διορθώσεις. Το μυαλό σου είναι πολύ γρήγορο και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ζυγέ, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, αφού, είναι αυτονόητο, αυτό θα έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις την συνδρομή των συνεργατών σου, ενώ είναι κατάλληλη μέρα για να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην οδηγηθείς εκτός προγραμματισμού.

Ζώδια: Mηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Σκορπιός

Γενικά

Έχεις την ικανότητα, Σκορπιέ, να καταλάβεις τι είναι ωφέλιμο για εσένα και τι όχι. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, τους βλαβερούς και αρνητικούς ανθρώπους που σε περικλείουν και κράτησε κοντά σου άτομα, τα οποία έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι νοιάζονται για σένα. Το να περιβάλλεσαι από πολλούς είναι ανούσιο – το ουσιώδες είναι να έχεις πλάι σου αξιόλογους φίλους, που βελτιώνουν την ψυχική και πνευματική σου ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας σήμερα μια χαρά στη σχέση σου, Σκορπιέ. Προσφέρεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι κι αν κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από «δήθεν» άτομα, διαφορετικά θα υποπέσεις σε λάθη, που δε θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Το πραγματικά αντίθετο του απαισιόδοξου, Τοξότη μου, δεν είναι ο αισιόδοξος, αλλά ο υπεραισιόδοξος και αυτή είναι η λέξη που σήμερα σε χαρακτηρίζει. Προσπάθησε όμως να βλέπεις τα γεγονότα από την ρεαλιστική τους πλευρά και να οργανώνεις σωστά τις κινήσεις σου. Ευθύνες και υποχρεώσεις είναι στην ημερήσια διάταξη και χρήζουν της πρέπουσας προσοχής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Τοξότη, σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν ανασφάλειες που έχεις για το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι ν’ αφήσεις τους άλλους ν’ αποφασίσουν και να μην πάρεις κάποιο ρίσκο. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος κατά τις οικονομικές συναλλαγές σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο παρορμητικός κάποιες φορές χαρακτήρας σου, Αιγόκερέ μου, δημιουργεί μια εκρηκτική κατάσταση, που έχει ως αποτέλεσμα μια μονίμως φορτισμένη ατμόσφαιρα. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με απότομες κινήσεις, που στο τέλος καταλήγουν εις βάρος σου. Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις τις αντιδράσεις σου, διαφορετικά θα οδηγείσαι σε αρνητικά αποτελέσματα και θα δυσκολεύεις την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, σήμερα, να κλειστείς στον εαυτό σου, Αιγόκερε, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που ίσως έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, Αιγόκερε, καλό είναι να προετοιμαστείς, ώστε ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά

Αυτό που επιθυμείς στη ζωή σου, Υδροχόε, είναι η αρμονία. Για να την αποκτήσεις, πρέπει πάνω απ’ όλα να έχεις μια ήρεμη προσέγγιση των πραγμάτων και να απομακρύνεις το άγχος και την ένταση. Οφείλεις να πάψεις να εμπλέκεσαι σε πράγματα που δε σε αφορούν και δε σου προσφέρουν όφελος. Ασχολήσου με δικά σου θέματα, που θα σου δώσουν χαρά και γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, θα έχουν σήμερα μια θετικότερη εξέλιξη. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις, Υδροχόε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και ν’ αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Λειτουργείς με ρεαλισμό και λογική, Ιχθύ, κι αυτό σε βοηθάει να λύνεις γρήγορα και άνετα τα περισσότερα προβλήματά σου. Έχεις όμως περιορίσει στη ζωή σου το συναίσθημα κι αυτό σε κάνει να δείχνεις έναν σκληρό χαρακτήρα, που κάνει τους άλλους επιφυλακτικούς απέναντι σου. Απελευθέρωσε την συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σου και θα κερδίσεις ακόμη περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις και προβληματικές καταστάσεις, Ιχθύ, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Η σχέση σου αξίζει κάθε σου προσπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, Ιχθύ, που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Πηγή:   oroskopos.gr

You may also like