Αυτό το Ριζότο κάνει ένα χύλωμα..μμμ..θα ξετρελαθείτε!!
Υλικά
4 μερίδες
200 γρ. ρύζι αρμπόριο
1 καρότο κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ξερό
αλάτι
πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο
Οδηγίες (45 λεπτά)
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι (ή το περνάμε από το μπλέντερ) και κόβουμε τις σκελίδες σκόρδο σε φέτες.
Τα τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά σε μια κατσαρόλα και έπειτα πετάμε μέσα και το καρότο με το κολοκύθι.
Μετά από 5 λεπτά Ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί για 1 λεπτό.
Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και καπακώνουμε.
Βράζουμε για 20-25 λεπτά.
Μόλις ετοιμαστεί περνούμε ένα κουπατ το τοποθετούμε σ’ ένα πιάτο και γεμίζουμε με ρύζι
Με πολύ προσοχή βγάζουμε το κουπατ και έτοιμο! !!
cookpad.com