ladytimes.gr

«Παιχνιδοχώρα – το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη»: Παραμυθένιο σκηνικό για μικρά και μεγάλα παιδιά στο Ρέθυμνο

«Παιχνιδοχώρα –  το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη»

«Τα νέα έφτασαν στο Ρέθυμνο!

Ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του, αφού έψαξαν προσεκτικά στο χάρτη, αποφάσισαν ομόφωνα πως το φετινό Εργαστήρι του Άι Βασίλη θα κατασκευαστεί στο Ρέθυμνο και θα ονομαστεί «Παιχνιδοχώρα«.

Η πλατεία των Μικρασιατών θα μεταμορφωθεί  στο πιο ζεστό και φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο μέρος της Κρήτης! Το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα είναι ο νέος φιλόξενος χριστουγεννιάτικος προορισμός. Από το βραδάκι της 17ης Δεκεμβρίου μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10:30 έως τις 21:00, τα ξωτικά των Χριστουγέννων και ο Άι Βασίλης θα εργάζονται πυρετωδώς και, δωρεάν δραστηριότητες, πρωτότυπες κατασκευές και απολαυστικά παιχνίδια θα δημιουργήσουν την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα που θα απλωθεί σε όλο το νησί.

Ξύλινα σπιτάκια, πολύχρωμα λαμπιόνια, εντυπωσιακά παιχνίδια, εκθέσεις, χριστουγεννιάτικες δράσεις και μελωδίες θα πλημμυρίσουν την πλατεία. Στο εργαστήριο,  οι μηχανές του Άι Βασίλη θα λειτουργούν πυρετωδώς για να φτιάξουν τα δώρα των παιδιών όλου του κόσμου. Η πλατεία θα γεμίζει καθημερινά από παιδικά γέλια και οι μικροί φίλοι θα μπορούν να επισκεφτούν το σπιτάκι με τις λιχουδιές των ξωτικών για να φτιάξουν τα δικά τους γλυκίσματα, το εργαστήρι του Άι Βασίλη για να βοηθήσουν στην κατασκευή των χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών και το σπίτι  των παραμυθιών για να ακούσουν τις πιο  πικάντικες αφηγήσεις των ξωτικών. Στο παλετόσπιτο, τα μαγικά πινελάκια θα ζωγραφίζουν τα παιδικά προσωπάκια ενώ στο ταχυδρομείο του Άι Βασίλη κάθε παιδί θα μπορεί να γράφει και να ταχυδρομεί το δικό του γράμμα με το δικό του μοναδικό χριστουγεννιάτικο μυστικό. Εκεί, στην Παιχνιδοχώρα θα φτιαχτεί και η μεγαλύτερη κάρτα χριστουγεννιάτικων ευχών που θα σφραγιστεί από την θετική ενέργεια και την αγάπη των πιο όμορφων ευχών.

Στην Παιχνιδοχώρα του Ρεθύμνου, θα επιτρέπονται μόνο χαμόγελα κι ευχές, δυνατά γέλια και ατέλειωτα παιχνίδια, υπέροχες λιχουδιές και ζεστές αγκαλιές, ίσως και λίγες, μικρές και αθώες Χριστουγεννιάτικες ζαβολιές!!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!

                   

Κυριακή 17 Δεκεβρίου 2017

Παρουσίαση της Κάρμεν Ρουγγέρη και καλωσόρισμα της  Παιχνιδοχώρας με χορό από τις cheerleader του Ρέθυμνο CREATA KINGS και υπό τον ήχο της Φιλαρμονικής Μπάνταςτου Δήμου Ρεθύμνης , αλλά και της μεγάλης βοήθειας του Αθλητικού ομίλου ΟΚΑ PREVELI, δίνουμε τα κλειδιά της Παιχνιδοχώρας στον Αϊ Βασίλη.

 

Η Κρήτη υποδέχεται τον Αϊ Βασίλη με τον δικό της μοναδικό παραδοσιακό τρόπο με την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του συλλόγου Πυρρίχια Δρώμενα. Η εκδήλωση θα συνεχίσει με την Στρατιωτική μουσική της 5ης ΤΑΞΠΖ με πολλές γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Καλή διασκέδαση !!!

 

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

 

«Όταν ο ευτυχισμένος πρίγκιπας συνάντησε την αγάπη»   Είσοδός ελεύθερη

 

18:00 Αφήγηση για Ενήλικες : από την Ειρήνη Γαβριλάκη στην οδό Γοβατζιδάκη

 

 

 

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

 

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

 

 

 

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

 

 

 

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

 

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Ζαχαριουδάκης Νίκος, κρητική λύρα – τραγούδι

Κλείτσα Αναστασία, τραγούδι

Ντινιάς Δημήτρης, μπουζούκι – τραγούδι

Τομζάς Παύλος, keyboards – τραγούδι

Κεντρική σκηνή

 

 

Κυριακή  24 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Δευτέρα  25 Δεκεμβρίου 2017

Η καθημερινές μας Δράσεις σας περιμένουν σταθερά  και σήμερα  εκτός  από ένα μικρό διάλειμα από τις 13:30 εως και τις 16:30 γιατί τα Ξωτικά  πρέπει να πουν και αυτοί τα Χρόνια πολλά με τον Αΐ Βασίλη μόνοι τους με τον δικό τους μαγικό και μυστικό τρόπο .!!!

 

Τρίτη  26  Δεκεμβρίου 2017

 

Τετάρτη  27  Δεκεμβρίου 2017

 

Πέμπτη  28  Δεκεμβρίου 2017

 

12:00 Balloon-όραμα Ποιος θα μπει στην μαγική καμπίνα και ποιος θα μπορέσει να κρατήσει  τα μπαλόνια??  Ο  εμπορικός σύλλογος Ρεθύμνης μας προσκαλεί στο ποιο τρελό παιχνίδι Στην πλατεία Μικρασιατών

Παρασκευή  29  Δεκεμβρίου 2017

 

 

Σάββατο   30  Δεκεμβρίου 2017

 

 

Ζαχαριουδάκης Νίκος, κρητική λύρα – τραγούδι

Κλείτσα Αναστασία, τραγούδι

Ντινιάς Δημήτρης, μπουζούκι – τραγούδι

Τομζάς Παύλος, keyboards – τραγούδι

4 Μάρτυρες

 

  • 16:00-17:00 Αθλητικός Σύλλογος μαχητικών τεχνών ¨Πολυδάμας¨  Παρουσίαση των αθλημάτων Παγκρήτιο και Ζιου ζίτσου Κεντρική σκηνή

 

  • 17:00-18:00 Αθλητικός Σύλλογος μαχητικών τεχνών ¨Πολυδάμας¨  Παρουσίαση των αθλημάτων  Zumba kai Zumba kids  Κεντρική σκηνή

19:00 Συναυλία Κρητικής μουσικής με τον  Βογιατζάκη Γιώργο

20:00 Συναυλία με τον Ανδρέα Μπικάκη

Κυριακή   31  Δεκεμβρίου 2017

 

 

Δευτέρα  01  Ιανουαρίου  2018

Καλή χρονιά  τα Ξωτικά μας δίνουν ευχές : , υγεία , αγάπη και μόνο ζεστά και αληθινά χαμόγελα  στην κάθε μας μέρα

Οι καθημερινές μας δράσης είναι ανοιχτές όλη την ημέρα τα Ξωτικά όμως ζήτησαν ένα μικρό διάλειμμα από τις 13:30 έως και 16:00 έχουν να πουν και να γιορτάσουν και αυτοί  οικογενειακά με τον Αι Βασίλη την νέα χρονιά του χρόνου

 

Τρίτη  02  Ιανουαρίου  2018

 

 

 

 

Τετάρτη  03  Ιανουαρίου  2018

 

 

 

 

Πηγή: cyclades24.gr

Exit mobile version