ladytimes.gr

Απίστευτο τι μπορείτε να κάνετε μ’ ένα σχεδόν άδειο βαζάκι μαρμελάδας!

Η food blogger, Ελένη Βονισάκου, μας δίνει χρήσιμα tips για την κουζίνα…

Η Ελένη από το thefoodiecorner.gr μας δίνει μια τέλεια ιδέα για να χρησιμοποιήσουμε ακόμη και την τελευταία σταλιά μαρμελάδας που έχει μείνει στα τοιχώματα του βάζου!

Το βαζάκι μετατρέπεται σε… σέικερ και η μαρμελάδα σε τέλειο ντρέσινγκ για τη σαλάτα μας!

Τι θα χρειαστείς:

2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
1 σακουλάκι πράσινη σαλάτα έτοιμη (καλύτερα ανάμεικτη, όχι σκέτο μαρούλι)

Εκτέλεση:

-Απλά βάλε όλα τα υλικά στο βαζάκι μαρμελάδας, κλείσε το καπάκι και ανακίνησε καλά.

-Τόσο απλά έχεις ένα τέλειο ντρέσινγκ για τη σαλάτα σου!

Exit mobile version