ladytimes.gr

Κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμά και βραστή πατάτα

Φτιάχνουμε απίθανα κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμά και βραστή πατάτα !!!

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
500 γρ πατάτες βρασμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί κεφαλογραβιέρα
3 κρεμμύδια μεγάλα τσιγαρισμένα με λίγο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
2 αυγά
1 φέτα ψωμί στεγνή
1 κουταλιά σούπας σπασμένο κόλιανδρο , 3 κουταλιές σούπας μαϊντανό
αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο
Αλεύρι για το αλεύρωμα αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα.

 

Κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμα και βραστη πατάτα

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, αφήστε στο ψυγείο για μισή ώρα, κάντε μπαλάκια αλευρώστε τα και τηγανίστε τα σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο.
Συνοδέψτε με πατάτες τηγανητές.

Η συνταγή είναι από την εκπληκτική κλειστή ομάδα στο facebook: οι χρυσοχερες-ηδες της κ. Gogo Samiou

Exit mobile version