ladytimes.gr

Τέλειο Κοτόπουλο Μαριναρισμένο με Βαλσάμικο & Μέλι

Ένα φανταστικό Κοτόπουλο Μαριναρισμένο με Βαλσάμικο & Μέλι Για 2 άτομα

Υλικά

2 στήθη κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα

Για τη μαρινάδα:

1,5 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ψιλοκομμένα μυρωδικά για μετά το ψήσιμο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας, μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή, παχύρρευστη σάλτσα. Μαρινάρουμε με αυτή τη σάλτσα για μερικές ώρες τα στήθη του κοτόπουλου. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μικρό ταψάκι, περιχύνουμε με την μαρινάδα του και ψήνουμε στους 200° για 30 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε ψιλοκομμένα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, θυμάρι, δεντρολίβανο κτλ.)

Καλή όρεξη!

Πηγή: e-mammm

Exit mobile version