ladytimes.gr

Το νέο food trend είναι το …. σπέρμα ψαριού !

Μία νέα γιαπωνέζικη λιχουδιά στη Νέα Υόρκη !

Διαβάστε επίσης: Οι κάτοικοι της Ζιμπάμπουε δεν… χωράνε στα προφυλακτικά που εισάγονται από την Κίνα

Όπως διαβάζουμε στο timeoutcyprus.com τo Shoji στη Νέα Υόρκη σερβίρει διάφορα είδη shirako, μιας πλούσιας γιαπωνέζικης λιχουδιάς που είναι γνωστή και ως «σπέρμα ψαριού».

Ανάλογα με την εποχή υπάρχουν διαθέσιμα και τα διαφορετικά είδη shirako. Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να καταναλώνεται το shirako είναι με ponzu sauce και ψιλοκομμένο ραπανάκι.

 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νησί που απαγορεύονται οι άνδρες!

Exit mobile version