Αρχική ΖΩΔΙΑ Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Μαρτίου 2018 από την Α. Λεούση

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Μαρτίου 2018 από την Α. Λεούση

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου από την Άντα Λεούση…

Ο Ερμής στον Κριό : Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 13 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταθεροποιήστε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: Το μαρτύριο των δυνατών ανθρώπων (και γιατί το συντηρούν)

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο