Αρχική ΖΩΔΙΑ Τοξότης Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

Τοξότης Φεβρουάριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο του ζωδίου

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Αθηνά Βαγενά για το ζώδιο του Τοξότη ! Μάθε αναλυτικά για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου!

Τον Φεβρουάριο βρίσκεστε σε μία συνεχή εγρήγορση και επιδιώκετε εσείς οι ίδιοι αλλαγές, ενώ αρκετές στιγμές μπορεί να χαρακτηριστείτε και αρκετά τολμηροί ή και ριψοκίνδυνοι. Το στοιχείο της υπερβολής θα είναι τονισμένο, ωστόσο οι Εκλείψεις του μήνα, φέρνουν σπουδαίες γνωριμίες, λαμπρές ιδέες και αποφάσεις που θα σας κινητοποιήσουν να διεκδικήσετε ή και να αποκτήσετε αυτό που κάποτε μπορεί και να φοβόσασταν.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς η πορεία του Άρη στο δικό σας ζώδιο, που θα επηρεάσει πολύ παραπάνω αυτό το μήνα όσους έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα, η ενεργητικότητά σας θα σας οδηγήσουν αυτό το μήνα σε ενέργειες που αναβάλλατε εδώ και καιρό! Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι υπερβολές, ή και η υπερένταση από την πλευρά σας, ενώ θα είστε και λίγο παραπάνω καβγατζήδες από ότι συνήθως. Δείξτε περισσότερη προσοχή κοντά τις 17/2 που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα γιατί αφενός μπορεί να υπάρξουν κάποιες ζημιές στο χώρο του σπιτιού, αφετέρου η νευρικότητά σας θα είναι διάχυτη και θα προκαλέσει συγχύσεις πολύ παραπάνω αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Σημαντικές γνωριμίες, ιδέες, προτάσεις ή ακόμα και μετακινήσεις θα έχετε ως τις 18/2 όλοι οι Τοξότες, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τονίσει την εξωστρέφειά σας ενώ η γρήγορη σκέψη σας θα σας βοηθά να βρίσκετε άμεσες λύσεις στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Ερωτικά φλερτ , γνωριμίες αλλά και οικονομικές συμφωνίες αναμένονται ως τις 10/2 για τους Τοξότες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Στην συνέχεια το πέρασμα του Ερμή (στις 18/2) και της Αφροδίτης (Στις 10/2) στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνουν την ανάγκη σας για επικοινωνία και βελτίωση των διαπροσωπικών αλλά και οικογενειακών σας σχέσεων.

Επαγγελματικές λύσεις και ευκαιρίες να ξεπεράσετε εμπόδια του παρελθόντος θα έχετε αυτό το μήνα οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Δεν θα λείψουν και οι ευχάριστοι ερωτικοί αιφνιδιασμοί για εσάς.

Πιο πιεσμένοι σε πρακτικές οικονομικές σας υποθέσεις θα είστε οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Πηγή: .oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο