Αρχική FOOD LOVER Κοτόπουλο με πιπεριές και γιαούρτι

Κοτόπουλο με πιπεριές και γιαούρτι

από lady times

Καθημερινά φαγητά έτοιμα σε λίγα λεπτά στο πιάτο μας.

Υλικά

750-800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.
2 ξερά κρεμμύδια, σε φέτες
2 πιπεριές Φλωρίνης, σε λωρίδες
2 κίτρινες πιπεριές, σε λωρίδες
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
100 ml λευκό ξηρό κρασί
1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι αγελάδος
80 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μουστάρδα και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε 400 ml νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να σωθούν τα υγρά. Αποσύρουμε, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ρύζι ή κουσκούς.

Στο ποτήρι μας: Σαββατιανό, Ασύρτικο.

gastronomos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο