Μπεσαμέλ: Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά! Χρόνος ψησίματος: 10 λεπτά! Μερίδες: 8!
Υλικά συνταγής
Διαβάστε επίσης: Τρομερή μακαρονάδα και απλή με σκόρδο και σουσάμι!
6 φλ γάλα
6 κουτ.σούπας κόρν φλάουρ
3 κουτ.σούπας αλεύρι
3 κουτ.σούπας βούτυρο
4 κρόκους
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι-κεφαλογραβιέρα)
Σε μια κατσαρόλα βάζω το γάλα και το ανακατεύω καλά με το αλεύρι και το κορν φλάουρ. Ρίχνω το βούτυρο και ανάβω το μάτι. Μόλις το βούτυρο αρχίσει λιώσει και η μπεσαμέλ αρχίζει να δένει, ρίχνω τους κρόκους και ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα. Όταν δέσει η κρέμα αποσύρω και ρίχνω τα τυριά και το μοσχοκάρυδο. Δοκιμάζω αν θέλει αλάτι και προσθέτω αν χρειαστεί.
supersyntages.gr
Διαβάστε επίσης: Το τυρένιο σνακ που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Τυρόπιτα εύκολα και γρήγορα!