Αρχική HomePageSlider Ο Άρης στον Αιγόκερω ως 26/5 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3 θα ταλαιπωρηθούν

Ο Άρης στον Αιγόκερω ως 26/5 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3 θα ταλαιπωρηθούν

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Πώς θα μας επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω; Η Μαρία Σύλλα μας δίνει τις αστρολογικές της προβλέψεις για το διάστημα από 17 Μαρτίου ως και 26 Μαϊου …. Προετοιμάσου! 

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στις 17 Μαρτίου στο ζώδιο της έξαρσής του, στον Αιγόκερω και από αυτή την θέση ως και τις 16 Μαΐου, θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ενέργεια του «Άρη» . Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω, η ενέργεια γύρω μας θα χαρακτηρίζεται από αυτοέλεγχο, η εκτελεστική ικανότητά μας, ο σχεδιασμός και η αυτάρκεια θα είναι στοιχεία τονισμένα, ενώ επιτέλους θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία υποθέσεις τόσο πνευματικές όσο και φυσικές.

Τα άτομα που έχουν στο ωροσκόπιο τους τον Άρη στον Αιγόκερω, διαθέτουν μεγάλα φυσικά αλλά και ψυχικά αποθέματα, έχουν αστείρευτη δύναμη, ενώ μπορούν να διεκπεραιώνουν επίπονες εργασίες αφού καταφέρνουν να αυτοσυγκεντρώνονται με υπομονή στο στόχο. Ωστόσο ο Άρης από αυτή την θέση δηλώνει και προβλήματα με τις αρχές, τα πρόσωπα εξουσίας, ή ακόμα και με τον πατέρα. Οι άνθρωποι που έχουν τον Άρη τους σε αυτή την θέση, διαθέτουν αυστηρότητα και μάχονται για την εδραίωση και συντήρηση των σταθερών δομών τους.

Ποιοι είναι οι σκάρτοι άντρες του ζωδιακού – Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Για τους δύο επόμενους μήνες που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα έχουμε τόσο τις καλές, όσο και τις δύσκολες στιγμές. Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα:

14/4/2018 Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας : Αυτή την ημέρα θα δούμε το συναίσθημα να εξωτερικεύεται αβίαστα ενώ δημιουργούνται οι κατάλληλες προδιαγραφές και να υπάρξουν εποικοδομητικές επικοινωνίες, έκφραση πνευματικών απόψεων, εμπνεύσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα γεμίσουν πραγματικά την ψυχή! Θετική Επιρροή δέχονται τα  ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα κοντά στην 15η μοίρα των πιο πάνω ζωδίων.

24/4/2018 Άρης εξάγωνο Δίας : Μία ημέρα γεμάτη κέφι, αισιοδοξία αλλά και επιτυχίας. Η θετική συνεργασία Άρη – Δία μας παρακινεί να ασχοληθούμε εποικοδομητικά με δραστηριότητες που απαιτούν ψυχική αλλά και σωματική δύναμη. Η μέρα είναι κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες (ή οργάνωσή τους), για ιατρικές / θεραπευτικές πράξεις, καθώς και πνευματικές ενασχολήσεις. Αυτή την ημέρα ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) καθώς και αυτά του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) των αρχών του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
29/4/2018 Άρης σύνοδος Πλούτωνας: Μία άκρως σημαντική ημέρα, όπου η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα, θα μείνει αξέχαστη για όσους πραγματικά επηρεάζονται από αυτή την όψη. Ποιοι είστε όμως εσείς που θα δεχθείτε επιρροή;;; Οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι) των αρχών του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Κοντά σε αυτή την ημερομηνία θα παρατηρηθούν επεισόδια που θα έχουν ως κυρίαρχη τάση, την δύναμη της επιβολής. Θα χρειαστεί να δράσουμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκδηλώσεις βίας. Η σεξουαλική ενέργεια θια είναι αρκετά τονισμένη, ωστόσο θα εκδηλώνεται με λανθασμένη μορφή. Μεγαλύτερη Προσοχή στις γυναίκες που έχετε αρνητική όψη Άρη/Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη σας γιατί ενεργοποιείται αυτό το διάστημα. Μην κυκλοφορείται μόνες ακατάλληλες ώρες και σε ακατάλληλα μέρη. Εκρήξεις, ατυχήματα και ομαδικές βιαιότητες είναι πιθανό απασχολήσουν την κοινή γνώμη. Η επιρροή του Άρη στα 12 ζώδια

Ζώδια: Τι πρέπει να προσέξεις από τις 12 έως 18 Μαρτίου! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Κριός

Η νέα θέση του κυβερνήτη σας Άρη, είναι ιδιαίτερα σημαντική για το δικό σας ζώδιο ιδιαίτερα όμως για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Ο τομέας των επαγγελματικών σας γίνεται αυτό το δίμηνο ένα πεδίο μάχης όπου πρέπει να αποδείξετε τις ικανότητες σας . Θα επιδοθείτε με ζήλο σε ότι προκύψει, όμως η εγωιστική σας συμπεριφορά θα έχει και αντιδράσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις ημερομηνίες που ο Άρης θα σχηματίσει τις δύσκολες όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί. Θέματα που αφορούν τους γονείς θα σας προκαλέσουν άγχος και ανησυχία!


Ταύρος

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω κρίνεται θετική για το δικό σας ζώδιο και την διαφορά θα την νιώσετε από την πρώτη κιόλας μέρα.

 Η ενέργειά σας θα ανέβει σε υψηλά επίπεδα και θα μπορείτε να ολοκληρώνεται τις εργασίες σας, χωρίς μεγάλο άγχος ή κούραση!
 Οι δύο μήνες που ακολουθούν είναι ιδανική για την υλοποίηση στόχων και σχεδίων που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στα χαρτιά. Επίσης το διάστημα κρίνεται ευνοϊκό για να προωθήσετε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, τον αθλητισμό, θρησκεία, νομικά κ.α.

Τις ημέρες που ο Άρης θα κάνει δύσκολες όψεις καλό είναι να δείξετε κι εσείς λίγο προσοχή παραπάνω στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία.!

Ιδού τα καλύτερα μέρη για σεξ μετά το κρεβάτι!

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω βρίσκεται στο χώρο που συμβολίζει μεταξύ άλλων τη λίμπιντο για εσάς. Έτσι όλη την ανησυχία που δημιουργεί στην ψυχή σας αυτή η μετακίνηση, την εκφράζετε μέσω της ερωτικής επιθυμίας και πράξης.

Αυτό το κάνετε με μεγάλη θέρμη καταρρίπτοντας μάλιστα ταμπού που πιθανόν να έχετε.
 Θα χαρακτηρίζαμε λοιπόν το επόμενο διάστημα περίοδο εκτόνωσης της καταπιεσμένης ενέργειας. Υπάρχει όμως και μια άλλη έκφανση αυτής της διέλευσης που δεν είναι τόσο ευχάριστη και αφορά τα οικονομικά.

Έτσι λοιπόν οικονομικά που μοιράζεστε, οφειλές ή έσοδα από τρίτες πηγές θα σας αγχώσουν ειδικά τις ημέρες που ο Άρης θα συναντηθεί με τον Κρόνο. Πάρτε την ευκαιρία και κάντε καλύτερο προγραμματισμό.

Καρκίνος 

Η νέα θέση του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερου, δεν αποτελεί για εσάς την ευτυχέστερη συγκυρία, αφού θα επηρεάσει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας για το επόμενο δίμηνο.

 Η στάση των ανθρώπων που βρίσκονται μόνιμα στη ζωή σας θα αλλάξει, θα υπάρχουν αντιδράσεις, αντιστάσεις, ενώ θα προκύπτουν και εντάσεις με τα άτομα του στενού περιβάλλον.
 Σε συνδυασμό με την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω το διάστημα είναι από τα πιο πιεστικά ιδιαίτερα για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Οι Σχέσεις και συνεργασίες που έχουν φτάσει σ’ ένα τέλμα είναι πιθανό να λήξουν. Σε άλλες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να αγχωθείτε και να πιεστείτε από το το πρόβλημα του/της συντρόφου ή κάποιου πολύ στενού συνεργάτη .

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!

Λέων

Με τα μούτρα στη δουλειά και στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας θα είστε για το επόμενο δίμηνο, προσπαθώντας να ολοκληρώσετε τα πάντα χωρίς καμία εκκρεμότητα. Όμως απ’ ότι φαίνεται δε θα κάνετε μόνο τις δικές σας δουλειές αλλά και κάποιων άλλων που θα σας τις φορτώσουν. Αυτό θα συμβεί κυρίως στον εργασιακό τομέα γι’ αυτό θα βγουν και αρκετά νεύρα λόγω της κούρασης ή και τις αδικίας που θα αισθάνεστε. Τ

ις ημέρες ειδικά που ο Άρης συναντιέται με Κρόνο και Πλούτωνα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις με τους υφισταμένους σας αλλά και σε περίπτωση που χειρίζεστε μηχανήματα προκειμένου ν’ αποφύγετε ένα ατύχημα.
 Γενικά το επόμενο δίμηνο η καθημερινότητά σας είναι κουραστική και εξαντλητική γεγονός που πρέπει να σας κάνει να στραφείτε περισσότερο προς την φυσική σας κατάσταση!

Παρθένος

Ο Άρης για το επόμενο δίμηνο θα κινείται στον πιο δημιουργικό για εσάς οίκο του ωροσκοπίου σας σηματοδοτώντας ην έναρξη μιας πολύ δραστήριας εποχής.

Έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε κάθε ταλέντο και δεξιότητα.
Σίγουρα θα θελήσετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε αφού ο Άρης θ’ ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στο ζενίθ.
Σχετικά με τα επιχειρηματικά σας σχέδια η περίοδος είναι κατάλληλη για να τολμήσετε νέα εγχειρήματα και να βρείτε νέους ευφάνταστους τρόπους αύξησης των κερδών σας.
Οπωσδήποτε οι ημέρες που ο Άρης κάνει δύσκολες όψεις απαιτούν πολύ μεγάλη προσοχή ειδικά αν έχετε παιδιά ή κυοφορείται. Προσοχή στις μετακινήσεις και στη διατροφή που μπορεί να φέρουν ανισσοροπία στο έμβρυο ή ένα ατύχημα στο παιδί σας.

Αντίστοιχα οι άστοχες επαγγελματικές κινήσεις ή ο αλόγιστος τζόγος μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή.

Εκεί γύρω στα 45, μην κουραστείς να ζεις ξανά και ξανά και ξανά…

Ζυγός

Ο Άρης στον 4ο οίκο είναι από μόνος του μία αρκετά δύσκολη θέση, πόσο μάλλον τώρα που φιλοξενείτε εκεί και τον Κρόνο με τον Πλούτωνα.

Όποια παλιά οικογενειακή κατάσταση δεν έχει λήξη έρχεται μπροστά σας και με βίαιο τρόπο απαιτεί ν’ αναλάβετε δράση.
Αν υπήρχαν προβλήματα που τα βάζατε κάτω από το χαλάκι και δεν τολμούσατε να θίξετε με αυτήν τη διέλευση δε θα μπορέσετε να εθελοτυφλήσετε άλλο.
Ο χώρος του σπιτιού από σημείο χαλάρωσης και ξεκούρασης μετατρέπεται σε πηγή άγχους και κούρασης.
Ειδικά τις ημέρες που ο πλανήτης θα σχηματίσει δύσκολες όψεις να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όχι μόνο ως προς την συμπεριφορά αλλά και ως προς τις δράσεις σας. Ο Άρης στον 4ο πολλές φορές συνιστά ατυχήματα μέσα στο σπίτι γι’ αυτό αν θέλετε να κάνετε κάποιες βαριές εργασίες προτιμήστε τις ημέρες που ο πλανήτης σχηματίζει θετικές όψεις. Θα πρότεινα επίσης να προσέχετε την συμπεριφορά σας και στον επαγγελματικό σας χώρο ειδικά με όσους βρίσκονται σε ανώτερες από εσάς θέσεις.

Περισσότερο θα πιεστούν οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου και αυτοί των αρχών του τρίτου.

Σκορπιός 

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα γίνει αντιληπτή από σας αμέσως αφού το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας θ’ αλλάξει άρδην.

Περισσότερες μετακινήσεις, επικοινωνίες και γενικά ένα κλίμα πανικού ενδέχεται να επικρατήσει το επόμενο διάστημα.
Ακριβώς λόγω αυτού το ρυθμού πολλές φορές θα έρθετε σε σύγκρουση με τους ανθρώπους της καθημερινότητας σας. Άλλες φόρες πάλι αυτή η σύγκρουση θα γίνει με αδέρφια ή άλλους συγγενείς κυρίως εξαιτίας της δικής σας συμπεριφοράς.
Προσπαθήστε να βάλετε ένα μέτρο σε αυτά που αναλαμβάνετε γιατί στο τέλος δεν προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε τίποτα και αυτό σας γεμίζει εκνευρισμό.

Επίσης προσοχή χρειάζεται κατά τις μετακινήσεις σας ειδικά τις ημέρες που ο Άρης συγκρούεται με Κρόνο και Πλούτωνα, επίσης διασφαλίστε το μεταφορικό σας μέσο και τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας


Τοξότης

Η νέα θέση του Άρη θα προκαλέσει ανακούφιση αφού σας αφήνει πλέον στην ησυχία σας, να ξαναβρείτε το ρυθμό σας και να βάλετε την ζωή σας σε μία τάξη.

Η δίμηνη διέλευση από το ζώδιο του Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας προς τις ηθικές και υλικές σας αξίες.
Η ανάγκη για την εξασφάλιση τους σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και ευφάνταστους και δε θα είναι λίγοι εκείνοι που καταφέρουν την αύξηση των εσόδων τους.
 Από την άλλη όμως θα υπάρξει και μία απρόσμενη διαρροή η οποία δε θα οφείλεται απαραίτητα σε αγορές καταναλωτικών προϊόντων, αλλά κυρίως στην αύξηση των λειτουργικών σας εξόδων.

Τις ημέρες που ο Άρης δημιουργεί αρνητικές όψεις καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις που αφορούν στα οικονομικά σας αλλά ούτε να προβείτε σε αγορές γιατί σίγουρα θα το μετανιώσετε στο εγγύς μέλλον.

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιο σας από τις 17 Μαρτίου υπόσχεται να σας δώσει πίσω λίγο απ’ την ενέργεια που έχει απομυζήσει ο Κρόνος.

Η δύναμη σας ενισχύεται και νιώθετε ικανοί να τολμήσετε πράγματα που πριν λίγο καιρό δε θα το σκεφτόσασταν καν.
 Οι εκκρεμότητες και οι βαριές δουλειές που έμεναν πίσω τόσο καιρό τώρα θα σας φανούν παιχνιδάκι. Μέσα σε όλα αυξάνεται και η σεξουαλικότητα κάνοντας σας πιο διεκδικητικούς στο παιχνίδι του έρωτα.
 Όμως η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας και ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο είναι καταλυτικής σημασίας. Καθιστούν σχεδόν όλο το δίμηνο ιδιαίτερο πιεστικό, κουραστικό και αγχωτικό.

Οι μέρες που ο Άρης θα σχηματίσει δύσκολες όψεις είναι αρκετά επικίνδυνες για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τα επαγγελματικά ακόμη και για την υγεία σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με σύνεση τη δυναμική του πλανήτη που πολλές φορές λόγω βιασύνης προκαλεί ατυχήματα.

10 σημάδια ότι χρειάζεται να κάνετε μια σοβαρή αλλαγή στην ζωή σας

Υδροχόος

Μία από τις πιο ύπουλες θέσεις του Άρη είναι αυτή στο 12ο οίκο που είναι ο χώρος του ασυνειδήτου και των μυστικών μας.

Η διέλευση του Άρη από τον Αιγόκερω τον φέρνει σε αυτήν ακριβώς τη γειτονιά για να ξυπνήσει ερινύες και φαντάσματα του παρελθόντος.
Η περίοδος απαιτεί πρωτίστως ψυχολογική αντιμετώπιση των πραγμάτων θέτοντας σας ερωτήματα σχετικά με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Σε πιο πρακτικό επίπεδο αυτή είναι μία εποχή που πιθανό να δημιουργείται ένα παρασκήνιο αφού οι κρυφοί εχθροί σας έχουν τώρα την τιμητική τους.

 Οι ημέρες που ο Άρης θ’ αναμετρηθεί με Κρόνο και Πλούτωνα είναι από τις πιο επικίνδυνες για την ψυχική αλλά και τη σωματική σας υγεία. Συνήθως όταν η ψυχή βασανίζεται στέλνει τα μηνύματα της  μέσω του σώματος γι’ αυτό θα πρέπει να είστε παρατηρητικοί και προσεκτικοί με τον οργανισμό σας

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αναλυτικές προβλέψεις για τα δεκαήμερα των ζωδίων για τον μήνα Μάρτιο!

Ιχθύες

Το επόμενο δίμηνο θα περάσετε από ένα τεστ σχετικά με το πόσο κοινωνικοί είστε αλλά και το πόσο ανεκτικοί είστε με φίλους ή με κάποια ομάδα ανθρώπων στην οποία ανήκετε.

 Ο Άρης μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα μεταφέρει τη δράση σας σε χώρους που δραστηριοποιήστε κοινωνικά, σε ομάδες ή συλλόγους. Το επίπεδο συνεργασίας που έχετε με τα μέλη αυτών των ομάδα θα κριθεί μέσα από διαφορετικές τοποθετήσεις, θέσεις ακόμη και ανοικτές διαφωνίες που μερικές φορές θα καταλήξουν σε πιο έντονες καταστάσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε τις ημέρες που ο Άρης θα κάνει τις δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.
 Ωστόσο επειδή η θέση του πλανήτη είναι αρκετά φιλική θα μπορούσατε αυτό το διάστημα ν’ αναλάβετε ηγετική θέση σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει, να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και για τους ελευθέρους επαγγελματίες να αποκτήσουν μία καθαρή εικόνα των οικονομικών της δουλειάς τους.
Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο