Αρχική FASHION Έτσι θα φορέσετε σωστά τις κόκκινες γόβες

Έτσι θα φορέσετε σωστά τις κόκκινες γόβες

από lady times

Το κόκκινο είναι σκληρό χρώμα και στα παπούτσια μπορεί να παίξει το ρόλο του μπαλαντέρ. Άλλοτε να αναδείξει ένα ντύσιμο κι άλλοτε να το καταβαραθρώσει. Θέλει αρετή και τόλμη αλλά ταυτόχρονα και προσοχή.

Όπως αναφέρει το womantoc μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγουμε να πέσουμε σε λάθη είναι τα εξής:

1.Δεν τα φοράμε με μαύρο total look.

Είναι πολύ άγριο το κοντράστ και ελαφρώς άγουστο. Σίγουρα δεν ταιριάζει στα μεσογειακά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι κι αυτά έντονα. Ίσως σε μια γυναίκα σκανδιναβικής χώρας να ταίριαζε περισσότερο. Ίσως κι όχι. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μαύρο με μπλε σκούρο. Κόκκινο συν μπλε σκούρο ίσον κλασσικό σικ.

2.Καλό θα ήταν να μη σετάρουμε τα κόκκινα παπούτσια μας με κάτι κόκκινο σε αξεσουάρ (κασκόλ, σκουλαρίκια, ζώνη κλπ) από πάνω.

Το σετάρισμα δείχνει έλλειψη φαντασίας, δεν αποσκοπεί πουθενά (μιλώντας από στιλιστική άποψη) και δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, «2017» αντιμετώπιση της εμφάνισής μας.

3.Τα κόκκινα παπούτσια συνδυάζονται πολύ όμορφα και εντυπωσιακά με ένα χρωματιστό ντύσιμο γεμάτο έμπνευση και χαρά. Το πορτοκαλί, το μπορντό, το κοραλί και όλα τα χρώματα που έχουν ως βάση τους το κόκκινο ταιριάζουν ιδανικά με τα φλογερά υποδήματα μας.

4.Τα φλογερά υποδήματά μας, που λέγαμε παραπάνω, ακολουθούνται κι από μια ανάλογη διάθεση. Δεν μπορούμε να φοράμε τα κόκκινα παπούτσια μας και όταν μας ρωτούν τι κάνουμε να απαντάμε «χμμμ, έχω υπάρξει και καλύτερα». Τα κόκκινα παπούτσια μας τα φοράμε τις μέρες που είμαστε στα χάι μας.

5.Το μπεζ επίσης, είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα και μια πολύ ωραία ιδέα για total look εάν θέλουμε να κυκλοφορήσουμε τα κόκκινα, καστόρινα ankle boots μας. Το μπεζ είναι ήπιο, το κόκκινο είναι ζωηρό και μαζί κάνουν πολύ σωστό δίδυμο.

6.Οι κόκκινες καστόρινες γόβες μας πάνε γάντι με το boyfriend τζιν μας. Με γυρισμένο ρεβέρ ή με κροπαρισμένα μπατζάκια, όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο κοσμοπολίτικο και ενθουσιώδες.

7.Ας αποφύγουμε να συνδυάσουμε τα κόκκινα παπούτσια μας με ασορτί κόκκινη τσάντα. Είναι αναμενόμενο ως στιλιστικό εύρημα. Για την ακρίβεια, δεν είναι καν εύρημα. Στα outfit του 2017 δε συνδυάζουμε τίποτα. Το μόνο που πηγαίνει με κάθε μας εμφάνιση -σχεδόν υποχρεωτικά- είναι το χαμόγελό μας.

8.Προσέχουμε το καλσόν ή τις κάλτσες που θα συνοδεύσουν τα κόκκινα παπούτσια μας. Οι σωστοί χρωματικοί συνδυασμοί εμπίπτουν σε αυτά που είπαμε παραπάνω. Ως προς την υφή τους όμως, η τελική απόφαση έχει να κάνει με το ύφος των παπουτσιών. Η γόβα καλύτερα να μη φορεθεί με τίποτα, το γυμνό πόδι είναι το καλύτερο, το ankle boot με μπεζ διχτυωτό καλσόν, το κόκκινο αθλητικό με αστείες, πουά κάλτσες.

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο