Αρχική BEAUTY Έχετε σημάδια από σπυράκια; Αυτή η φυσική μάσκα βοηθάει στην καταπολέμησή τους

Έχετε σημάδια από σπυράκια; Αυτή η φυσική μάσκα βοηθάει στην καταπολέμησή τους

από lady times

Μια δυνατή μάσκα που γίνεται στο λεπτό με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα μας και στη φύση και βοηθάει στην καταπολέμηση των σημαδιών που έχουμε στο πρόσωπό μας.

Η φυσική μάσκα προσώπου που έχουμε να σας προτείνουμε αποτελείται από τα εξής τρία συστατικά: Αλόη βέρα, κουρκουμά και λεμόνι.

Ο κουρκουμάς θεωρείται θαυματουργό συστατικό για την επιδερμίδα μας. Διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Η κουρκουμίνη βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων, είναι αποτελεσματική για την ακμή,  έχει  λευκαντική δράση και συμβάλλει στη μείωση των μαύρων κύκλων, μαλακώνει το τραχύ δέρμα και χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα μας.

Η aloe vera περιέχει αμινοξέα και δύο φυτικές ορμόνες, την αυξίνη και τη γιβερελίνη, οι οποίες βοηθούν στην επούλωση των πληγών. Επίσης, βοηθάει πολύ και στην μείωση των πληγών και είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των ερεθισμών και των σημαδιών.

Το λεμόνι είναι γνωστό για τις λευκαντικές του ιδιότητες και θα δώσει στην επιδερμίδα σου την λάμψη που χρειάζεται!

Οδηγίες: Ρίξε μια κουταλιά χυμό αλόης σε ένα μπολ μαζί με τον χυμό μισού λεμονιού και μια κουταλιά σκόνη κουρκουμά. Ανάμειξέ τα και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου για 20 λεπτά περίπου και μετά ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Προσοχή μην λερωθείτε!

 

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο