Αρχική BEAUTY Δείτε πως θα φτιάξετε μόνοι σας λοσιόν ντεμακιγιάζ

Δείτε πως θα φτιάξετε μόνοι σας λοσιόν ντεμακιγιάζ

από lady times

Εάν σας τελείωσε η λοσιόν ντεμακιγιάζ για το πρόσωπό σας και θέλετε να ξοδεύετε άλλα χρήματα σας προτείνουμε μια εύκολη σπιτική συνταγή για λοσιόν ντεμακιγιάζ. Είναι η πιο εύκολη και πρακτική λύση να φτιάξετε το δικό σας homemade remover με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας, και μάλιστα στο ψυγείο σας.

Υλικά: Το μόνο υλικό  που θα χρειαστείτε είναι ένα φρεσκοκομμένο αβοκάντο.

Διαβάστε επίσης: 3 μυστικά για να αποκτήσετε ιδανικό σχήμα φρυδιών

Η διαδικασία:

Κόβουμε μια παχιά φέτα του αβοκάντο και τρίβουμε πάνω της ένα κομμάτι βαμβάκι ή cotton pad. Στην συνέχεια, αφαιρούμε το μακιγιάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε να εφαρμόσετε την διαδικασία και στην περιοχή των ματιών.

Extra tip!

Αν δεν έχετε αβοκάντο, σίγουρα θα έχετε ελαιόλαδο. Μάλιστα, είναι ένα υλικό με πολλά οφέλη, τόσο για τη διατροφή και για την υγεία όσο και για την ομορφιά.

Διαβάστε επίσης: Μικρά μυστικά μακιγιάζ για μελαχρινές γυναίκες

Θα χρειαστείτε:

Ελαιόλαδο

1/3 νερό

Διαδικασία:

Σε ένα άδειο μπουκαλάκι βάλτε το ελαιόλαδο και μετά το νερό. Κουνήστε πολύ καλά το μπουκαλάκι μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά. Αφού, τα υλικά γίνουν ένα πάρτε λίγο βαμβάκι και τοποθετήστε πάνω το σπιτικό ντεμακιγιάζ σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και στα μάτια. Απλά φροντίστε να το κάνετε με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Θα δείτε και μόνοι σας ότι θα αφαιρέσει ακόμα και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ. Μάλιστα, θα δώσει λάμψη και θα τονώσει την επιδερμίδα σας.

Διαβάστε επίσης: Tips για απίστευτες βλεφαρίδες

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο