Αρχική HomePageSlider Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 6 συγκεκριμένα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα (12-18/02)!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 6 συγκεκριμένα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα (12-18/02)!

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στους Ιχθείς δημιουργεί ανησυχίες και αμφιβολίες για την έκβαση υποθέσεων που ο καθείς έχει θέσει σαν προτεραιότητα. Η λύση έρχεται μέσα από περίεργα γεγονότα και καταστάσεις!

Κριός 

Μπορείτε να υπερασπιστείτε αποτελεσματικότερα το συμφέρον και τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, χωρίς όμως να δημιουργήσετε προστριβές και εντάσεις. Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν γι αυτό φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο. Αισθηματικά είστε πιο ευνοημένοι από τους υπόλοιπους τομείς, αρκεί να περιορίσετε κάποιες απαιτήσεις που μπλοκάρουν τη συμπεριφορά του συντρόφου σας!

ΤΙΡ
Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας!

Μηνιαίες Προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

ΤαύροςΚρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, φανείτε υπομονετικοί και διαλεκτικοί και δώστε περιθώρια συνεννόησης με το περιβάλλον και τον σύντροφό σας. Οι όποιες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις τακτοποιούνται με αμοιβαιότητα, αλλά κάποιες φορές θα είναι καλύτερα να αδιαφορήσετε στις ενστάσεις του. Οικονομικά εξετάστε καλά το περιεχόμενο της συμφωνίας που πάτε να συνάψετε.

ΤΙΡ

Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμεροΔίδυμοι

Νέες ιδέες, νέες συντροφιές και ασχολίες αλλά και νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις, φροντίστε λοιπόν να μην επιτρέψετε καμία αλλαγή στο περιβάλλον σας, αν δεν είστε προηγουμένως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.

ΤΙΡ

Μην αγνοείτε τους πρακτικούς περιορισμούς και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Καρκίνος

Χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και να εξετάσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιες ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις δικλείδες ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε. Είστε ακόμα εκτιθέμενοι στις δύσκολες όψεις!

ΤΙΡ

Περιορίστε την εξάρτησή σας από το συναίσθημα!

Λέων

Φροντίστε να απολαύσετε το σήμερα, σήμερα! Μετά την περίοδο των εκλείψεων που σας ταλαιπώρησαν, πολλά ευχάριστα συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η θετική στάση απέναντι στα γεγονότα και στους δικούς σας ανθρώπους, η εμπιστοσύνη στο καλό απρόοπτο και η λίγο προσεκτικότερη προβολή του εαυτού σας. Αισθηματικά θα δεχτείτε ευχάριστες προκλήσεις!

ΤΙΡ

Το τέλος των εκλείψεων δεν σημαίνει ότι παύετε αυτομάτως να ανησυχείτε ή να νοιάζεστε για κάποιον δικό σας άνθρωπο.

Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2018

Παρθένος

Ο Άρης στον Τοξότη φροντίζει να τονίζει τις αμφιβολίες για τις πρόσφατες επιλογές και συμφωνίες σας, τις οποίες όμως πρέπει να τηρήσετε απόλυτα. Είναι θέμα στρατηγικής το πώς θα αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον και πως θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα γύρω σας. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας.

ΤΙΡ

Ρίξτε λίγη ζάχαρη στις αρχές και στις πεποιθήσεις σας!

Έτσι θα κρατήσεις για πάντα δίπλα σου έναν Παρθένο!Ζυγός

Τα θέματα που σας αφορούν χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Μπορείτε να κάνετε εσείς τις κινήσεις που χρειάζονται για να επαναλειτουργήσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις και προβολή των ταλέντων σας. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί αν αυτά που διακυβεύονται επηρεάζουν το συμφέρον σας και κρίνετε πως χρειάζεται η παρουσία σας.

ΤΙΡ

Να είστε όσο πρέπει συναισθηματικοί και περισσότερο πρακτικοί!

Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Τοξότη αναμοχλεύει αισθήματα, προκαλεί παρεξηγήσεις στο περιβάλλον και σας αναγκάζει να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις στους αγαπημένους σας. Έχετε όμως και σημαντική υποστήριξη από τον Δία στο ζώδιό σας, αλλά σε ότι κι αν κάνετε απαιτείται σοβαρότητα. Οι αργές εξελίξεις στα πρακτικά και επαγγελματικά σας, καθηλώνουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και σας αναγκάζουν να αλλάξετε τακτική στα αισθηματικά σας.

ΤΙΡ

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αλλά διαβάστε και τις επιθυμίες των άλλων δίπλα σας!

Τοξότης

Είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε την προσπάθεια στα επαγγελματικά σας, να επιδιώκετε την βελτίωση των οικονομικών σας και να κρατάτε ίσες αποστάσεις από όσους μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι καλύτερα να παίξετε με τους κανόνες των άλλων, να αποφύγετε να εκτεθείτε αλλά και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ».

ΤΙΡ

Μην δίνετε αφορμές στον σύντροφό σας να ανησυχεί για τα αισθήματά σας!


Αιγόκερως

Μετά την επιρροή των εκλείψεων, νιώθετε περισσότερο ικανοποιημένοι και ασφαλείς από άλλες φορές, ιδιαίτερα αν είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι αποφασίζετε το τι και το πώς. Πάντα επιλέγετε την ασφάλεια από την αβεβαιότητα και έχετε πολλούς και ιδιαίτερους λόγους να μην θέλετε να αλλάξει κάτι γύρω σας, τώρα! Φροντίστε όμως να μην παρεξηγηθεί αυτή σας η ακεραιότητα!

ΤΙΡ

Τακτοποιήστε ένα οικονομικό θέμα για να είστε ελεύθεροι στις μελλοντικές σας επιλογές και κινήσεις!

Υδροχόος

Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα αισθήματά τους για ότι τους απασχολεί. Ακούστε τους, συμβουλέψτε τους, προσέξτε τους! Τα δικά σας προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγάλη ανασκαφή για να έρθουν στην επιφάνεια, σύντομα όμως θα χρειαστεί να κάνετε και για εσάς αυτό που κάνετε για τους άλλους. Οικονομικά υπερασπιστείτε καλύτερα το συμφέρον σας!

ΤΙΡ

Μην παραμελείτε τις ανάγκες σας!

Γι’ αυτό ξεχωρίζουν: 13 τρομερά χαρακτηριστικά που έχουν μόνο οι Υδροχόοι!

Ιχθύες

Στα αισθηματικά σας χρειάζεται να κινηθείτε διακριτικά και διπλωματικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως και την δική σας στους χώρους που κινείστε. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε πιο τολμηροί στη συμπεριφορά σας, ενώ όσοι είτε σε σχέση θα βρείτε τρόπο να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας. Προσοχή χρειάζεται η κοινωνική σας ζωή και δευτερευόντως η υγεία.

ΤΙΡ

Κρατηθείτε εκτός διενέξεων και αντιπαλοτήτων στα επαγγελματικά σας!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο