Αρχική LIVINGDAILYINFO Πάγωσαν τα κανάλια στο Άμστερνταμ και οι κάτοικοι έκαναν πατινάζ

Πάγωσαν τα κανάλια στο Άμστερνταμ και οι κάτοικοι έκαναν πατινάζ

από lady times

Η Ευρώπη συνεχίζει να είναι στον «πάγο», αφού οι θερμοκρασίες παραμένουν υπό του μηδενός και δεν έχει σταματήσει να χιονίζει.

Έτσι, οι κάτοικοι του Άμστερνταμ αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον κακό καιρό προς όφελός τους και να κάνουν πατινάζ στα παγωμένα κανάλια της πόλης. Οι Αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία των σκαφών σε κάποια κανάλια της πόλης και έκλεισαν μερικές διόδους για να βοηθήσουν τον πάγο να αναπτυχθεί.

Oι κάτοικοι του Άμστερνταμ εκμεταλλεύονται τις χαμηλές θερμοκρασίες για να κάνουν πατινάζ στα παγωμένα κανάλια της πόλης. Η θερμοκρασία τις προηγούμενες μέρες ήταν -1 βαθμούς κελσίου. Οι Αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία των σκαφών σε κάποια κανάλια της πόλης και έκλεισαν μερικές διόδους για να βοηθήσουν τον πάγο να αναπτυχθεί. Mπορεί η Ολλανδία να γλίτωσε τα χειρότερα από την χιονοθύελλα που σαρώνει την Ευρώπη, αλλά οι θερμοκρασίες παραμένουν πολύ χαμηλές. Ο πάγος ήταν αρκετά παχύς στην μέση των καναλιών, αλλά υπήρχαν τρύπες στις άκρες και οι κάτοικοι είχαν προειδοποιηθεί να μην τις πλησιάζουν.

Ένα πουλί εντοπίστηκε παγωμένο σε ένα χαντάκι στα βόρεια του Άμστερνταμ. Το άτυχο πουλί που βουτάει μέσα στο νερό για να ψαρέψει ψάρια μπορεί να βούτηξε στον πάγο να πιάσει κάποιο ψάρι και μετά να μην μπορούσε να βγει.

tilestwra.com

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο