Αρχική HomePageSlider Τι μπορείτε να πάθετε μετά από έναν έντονο οργασμό;

Τι μπορείτε να πάθετε μετά από έναν έντονο οργασμό;

από lady times

Μπορεί ο οργανισμός να είναι συνυφασμένος με την απόλυτη ηδονή αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ευθύνεται για μη αναμενόμενες παρενέργειες!

Συνήθως μετά τον οργασμό οι περισσότεροι αισθάνονται αγάπη, ευτυχία και χαλάρωση. Όμως βάση των αποτελεσμάτων μιας νέας έρευνας, ένας οργασμός κάποιες φορές, ακολουθείται από συμπτώματα που οι ειδικοί ονομάζουν “περι-οργασμικά φαινόμενα” (peri-orgasmic phenomena).

Διαβάστε επίσης: Ποιες συμβουλές δίνουν οι Γάλλοι για καλύτερο σεξ;

Δείτε τι άλλο μπορεί να συμβεί!

Κλάματα

Τα δάκρυα ή τα αισθήματα λύπης, κατάθλιψης, ανησυχίας ή αναταραχής μετά το σεξ είναι συμπτώματα μιας κατάστασης που ονομάζεται postcoital dysphoria (PCD) ή “post blues”. Έρευνα από την Αυστραλία έδειξε ότι το 46% των γυναικών που συμμετείχαν σ’ αυτήν, έχουν βρεθεί σ’ αυτήν την κατάσταση!

Ψευδαισθήσεις

Ορισμένες γυναίκες έχουν αναφέρει ότι μετά τον οργασμό είχαν ψευδασθήσεις πως ο σύντροφος τους, τους έχει μεταφέρει, κυριολεκτικά σ’ έναν άλλο κόσμο.

Πόνος

Οι γυναίκες μπορεί να βιώσουν πόνο στον οργασμό ακόμα κι αν δεν αισθάνονται πόνο κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών.

Πονοκέφαλος

Υπάρχουν περισσότερα από 60 δημοσιευμένα άρθρα στην ιατρική βιβλιογραφία σχετικά με το θέμα του πονοκεφάλου που σχετίζεται με τον οργασμό. Αυτός λέγεται και “πονοκέφαλος τύπου 2” και χαρακτηρίζεται ως αμφίπλευρος, οξύς και ότι ξεκινάει μετά από κάποιο είδος… ενθουσιασμού. Η διάρκεια του μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά έως και τρεις ώρες και μπορεί να μετριαστεί με φάρμακα κατά του εμετού!

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το casual sex που κάνει θραύση;

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο