Αρχική HomePageSlider Τι φέρνει το εξάγωνο Ερμή με Κρόνο στις 21/2: Προβλέψεις ζωδίων

Τι φέρνει το εξάγωνο Ερμή με Κρόνο στις 21/2: Προβλέψεις ζωδίων

από Ανδρέας Σταματόπουλος

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζει ένα ιδιαίτερα θετικό Εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 21 Φεβρουαρίου 2018!

Οργάνωση, ρεαλισμός, σοβαρότητα, ωριμότητα και αποφασιστικότητα σε επαφές, μετακινήσεις και μετακινήσεις, φέρνουν κοντά μας σπουδαίες λύσεις και γενική βελτίωση σε θέματα που μας απασχολούσαν από παλιά!
Εύστοχη επικοινωνία, σοφία, έντιμα λόγια, ειλικρίνεια, ορθή σκέψη και ουσιαστικές αποφάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών και εμείς ξεπερνάμε προβλήματα του παρελθόντος!

Ευνοούνται κυρίως τα Γήινα και τα Υδάτινα ζώδια και ωροσκόποι του 1ου δεκαημέρου!

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Πες όχι στην απαισιοδοξία και ναι στην προσγειωμένη διαίσθηση. Κινήσου παρασκηνιακά για να πετύχεις στόχους!

ΤΑΥΡΟΣ: Διόρθωσε προβληματικές φιλικές σχέσεις, με όπλο την επικοινωνία. Κατέκτησε τις προσδοκίες σου, όντας προσγειωμένος!

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/2 ως 25/2! Έρωτες και έντονοι χωρισμοί!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονται συμφωνίες και συζητήσεις στην καριέρα που βελτιώνουν την εικόνα σου αλλά σου δίνουν και ευκαιρίες για πρόοδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ταξίδια, επαφές και μετακινήσεις θα σου δώσουν αυτό που θες και κυρίως αυτό που χρειάζεσαι, πετυχαίνοντας υψηλούς στόχους!

Τι φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα στις 21/2 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΛΕΩΝ: Τα έσοδα σου αυξάνονται χάρη στις δικές σου ουσιαστικές ενέργειες, αλλά και τα ερωτικά σου βελτιώνονται, εκπληρώνοντας μία βαθιά επιθυμία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διορθώνονται θέματα στη συντροφική ζωή μέσα από ουσιαστική συζήτηση και εντιμότητα! Η λογική θα είναι η λύση στον έρωτα!

ΖΥΓΟΣ: Απέδειξε την αξία σου στον εργασιακό τομέα, ξεκίνησε διατροφή και γενικά ανανέωσε την καθημερινότητα σου και την φυσική σου κατάσταση, τώρα που έχεις την ευκαιρία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι προσγειωμένος και συνειδητοποιημένος στην ερωτική σου ζωή και πετυχαίνεις αυτό που ουσιαστικά θέλεις! Το «μεγάλο βήμα» είναι πολύ πιθανό τώρα ή μια νέα σοβαρή σχέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν λύνονται, αλλά και αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, μπορείς τώρα να κάνεις ουσιαστική επικοινωνιακή κίνηση!

Δες το Αστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνικοποιείσαι ουσιαστικά και βελτιώνεις τις επαφές σου με σύμμαχο τα επικοινωνιακά σου μέσα και ταλέντα! Ωφέλιμες μετακινήσεις θα έχεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς τώρα να βάλεις ουσιαστικές και γερές βάσει στον αισθηματικό τομέα! Παράλληλα τα έσοδα σου αυξάνονται σημαντικά, λόγω σωστής διαχείρισης!

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς τώρα να βελτιώσεις και να δώσεις άμεσα ουσιαστικές λύσεις σε όλους τους τομείς και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Διορθώνεις παλιά λάθη και κακοτοπιές

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο