Αρχική LIVINGDAILYINFO Αυτή αναδείχτηκε η καλύτερη πόλη του κόσμου για να απολαμβάνει κανείς τη ζωή !

Αυτή αναδείχτηκε η καλύτερη πόλη του κόσμου για να απολαμβάνει κανείς τη ζωή !

από lady times

Το Σικάγο αναδείχτηκε ως η καλύτερη πόλη του κόσμου για να διασκεδάζει κανείς και να απολαμβάνει τη ζωή παρόλο που κατά καιρούς έχει θεωρηθεί σύμβολο της ένοπλης βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για δεύτερη φορά λοιπόν η 3η μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για το βρετανικό περιοδικό Time Out. Ακολουθούν το Πόρτο, η Νέα Υόρκη, η Μελβούρνη και το Λονδίνο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Μόργκαν Όλσεν, αναφέρει ότι το Σικάγο προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες τόσο σε φαγητό και σε ποτό όσο και σε πληθώρα πολιτιστικών εμπειριών σε κάθε γωνιά του δρόμου!

Το περιοδικό πήρε συνεντεύξεις από 15.000 ανθρώπους σε 32 πόλεις και το Σικάγο βρέθηκε πάνω από το μέσο όρο σε όλους τους τομείς ! Το καλύτερο σκορ πέτυχε όσον αφορά το φαγητό και το ποτό, ενώ είχε μόνο ένα μείον και αυτό είναι η ασφάλεια!

Σύμφωνα με το Τime Out, την καλύτερη νυχτερινή ζωή την έχει η Νέα Υόρκη! Οι Παριζιάνοι βέβαια έχουν μια ιδιαίτερη πρωτιά σε ό,τι αφορά το… σεξ.

Το Σικάγο έγινε το σύμβολο της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ αφού οι ανθρωποκτονίες αυξήθηκαν το 2016 κατά 60%. Από τότε η πόλη αναθεώρησε την πολιτική αστυνόμευσής της, αναπτύσσοντας έναν υπερσύγχρονο συνδυασμό λογισμικού για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Μολονότι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι αυτές οι πρωτοβουλίες απέδωσαν, οι ανθρωποκτονίες πέρσι μειώθηκαν κατά 16%. Ο αριθμός βέβαια παραμένει υψηλότερος από τις ανθρωποκτονίες που σημειώθηκαν στις δύο μεγαλύτερες πόλες των ΗΠΑ, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, μαζί.

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο